Redactia.ro
Home » TV » Ce a făcut fratele Mădălinei Manole, la 11 ani de la moartea artistei. Decizia incredibilă nu a avut succes

Ce a făcut fratele Mădălinei Manole, la 11 ani de la moartea artistei. Decizia incredibilă nu a avut succes

GALERIE FOTO (4)

Anul acesta se împlinesc 11 ani de la moartea Mădălinei Manole. Ce a intenționat fratele artistei și cum s-a terminat totul?

 

Ce a făcut fratele Mădălinei Manole, la 11 ani de la moartea artistei

Anul acesta se împlinesc 11 ani de când Mădălina Manole a plecat dintre noi. Însă, în tot acest timp problemele dintre Petru Mircea, soțul artistei și familia acesteia au rămas nerezolvate. Mai mult, și părinții artistei au decedat. Lupta pentru copilul cântăreței se dă acum între fratele artistei și soțul ei. Marian Manole a încercat să se împace în repetate rânduri cu fostul său cumnat, de draul nepotului pe care voia să îl viziteze. Petru Mircea ar fi fost cel care ar fi refuzat, însă, împăcarea. Acum, însă, lucrurile stau cu totul altfel între cei doi bărbați importanți pentru regretata artistă, deoarece fiul lui Marian Manole l-ar fi contactat prin mesaje pe fostul soț al Mădălinei Manole pentru a-i cere permisiunea de a lua legătura cu verișorul său. Însă, și acesta s-ar fi lovit de un refuz.

Băiatul meu, Mihai, l-a contactat prin mesaje, nu telefonic, personal, pentru că eu sunt blocat pe orice rețea să iau vreo legătură cu fostul meu cumnat și m-a blocat și pe telefon, și peste tot. Băiatul meu, după moartea bunicului lui, după moartea tatălui meu, fără să fie pus de mine așa cum spune Petru Mircea că eu l-am pus, pentru că a ajuns la o maturitate în care poate să vorbească singur și poate să gândească singur, s-a gândit să vorbească cu el. I-am zis că da, poți să îl suni și să vorbești, dar o să te lovești de refuzul lui.”, a declarat Marian Manole la Antena Stars.

În aceeași intervenție televizată, fratele Mădălinei Manole a subliniat faptul că băiatul său este cel care dorește să își cunoască vărul. Cu toate acestea, văiatul a fost avertizat de faptul că va fi refuzat de Petru Mircea.

Copilul meu mi-a spus: ”Tată, eu vreau să-mi văd vărul, sunt destul de mare, copilul a crescut, cred că ar fi cazul să ne întâlnim acum, tataie a murit, mamaie a murit, ei nu au apucat să îl vadă. Cred că este timpul să ne întâlnim, să-mi cunosc și eu vărul” și i-am spus: ”Tată, poți să faci ce vrei, contactează-l, îi știi numărul de telefon, sună-l și ai să vezi că ai să dai de refuzul lui!”.

Copilul i-a scris, iar Petru Mircea i-a spus: ”Știu că te-a pus tatăl tău, nu știu cum de nu s-a gândit că a avut COVID și el”, a mai adăugat fratele Mădălinei Manole.

„Vreau să dispară stigmatul ăsta de sinucigașă, care i s-a pus!”

În urmă cu 11 ani vestea care anunța că Mădălina Manole s-a stins din viață a venit ca un șoc pentru toată lumea. Artista a decis să își pună capăt zilelor, fiind găsită fără suflare în locuința sa din Otopeni. Părinții Mădălinei Manole l-au considerat vinovat moral pe soțul artistei, din acel moment pornind un adevărat scandal între aceștia.

Fratele Mădălinei Manole este convins că soțul Mădălinei, Mircea Petru este cel care are legătură cu decesul artistei. Mai mult, acesta își dorește să fie redeschis cazul, dara a subliniat că nu are sprijin financiar pentru acest lucru. Maruian manole și-a îngropat sora cu aproximativ 11 ani în urmă, mama, Eugenia, în urmă cu aproape 4 ani și tatăl, în urmă cu cteva luni.

‘Crezi că aş fi fericit dacă într-o bună zi justiţia îi va face dreptate Mădălinei şi îl va judeca? Crezi că m-aş bucura dacă ar înfunda puşcăria? Niciodată! Aş fi mai dezamăgit! Pe Mădălina n-o mai aduce nimeni înapoi! Nici pe părinţii mei! Şi nici fericirea familiei mele! Singurul lucru pe care îl vreau este să dispară «stigmatul» ăsta de sinucigaşă care i-a fost pus! În rest, Petru Mircea ar trebui să-şi ducă crucea în libertate, dar să-l apese greu! Să simtă şi el durerea! Şi să-şi crească copilul! Copilul Mădălinei!’, a mărturisit pentru Click! Marian Manole.

Fratele Mădălinei Manole mai susținea că a promis cuiva că o va lăsa pe sora sa să se odihnească în pace.

,,O să las răutatea şi ura deoparte! Las divinitatea să-şi facă treaba. Ca ea să se odihnească în pace!’, mai spune Marian Manole.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: