Redactia.ro
Home » TV » Ce a făcut Keanu Reeves cu 70% din banii câștigați în primul film Matrix. Gestul cu care și-a uimit toți fanii

Ce a făcut Keanu Reeves cu 70% din banii câștigați în primul film Matrix. Gestul cu care și-a uimit toți fanii

Keanu Reeves este unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood, recunosct pentru aparițiile din rolurile sale din filme renumite precum Matrix sau John Wick. Însă a uimit pe toată lumea și cu generozitatea sa. Recent, acesta a oferit 31 de milioane de dolari pentru cercetarea cancerului. Care este motivul pentru care își dorește să meargă în această direcție.

Deși are milioane de euro în conturi, la cei 57 de ani, Keanu Reeves duce o viață cât se poate de normală. Starul de la Hollywood locuiește într-un apartament și nu de puține ori a fost surprins de paparazzi mergând cu metroul prin New York. Mulți au rămas impresionați de modul în care a ales actorul să cheltuie banii.

Ce a făcut Keanu Reeves cu 70% din banii câștigați în primul film Matrix. Gestul cu care și-a uimit fanii

Viața lui Keanu Reeves a fost marcată de multe drame care au venit ca un fulger, de la moartea logodnicei sale și până la boala surorii sale.

S-a întâmplat în 1991, când sora sa mai mică, Kim, a fost diagnosticată cu leucemie, tip de cancer de sânge. Așa se face că fata s-a luptat 10 ani cu boala cruntă, înainte de a intra în remisie.

După acest episod tulburător din viața actorului, Keanu Reeves ar fi donat 70% din câștigurile obținute din filmul Matrix. Informația nu a fost, însă, confirmată, dar nici negată, până în acest moment, de superstarul de la Hollywood. Dar toată lumea știe că acesta nu obișnuiește să se laude cu faptele sale.

Pentru rolul din Matrix, actorul a fost plătit în avans cu 10 milioane de dolari și a câștigat în total 35 de milioane de dolari pentru primul film din franciză, în 1999.

Keanu Reeves a înființat o fundație care ajută spitalele de copii

Acesta, în urmă cu șase ani a înființat o fundație privată care ajută atât spitalele pentru copii, cât și cercetarea cancerului. A dorit să facă acest lucru deoarece nu dorește să își afișeze numele atunci când face donații.

„Am o fundație privată care funcționează de cinci sau șase ani și ajută câteva spitale pentru copii și cercetarea cancerului. Nu-mi place să-mi atașez numele, doar las fundația să facă ceea ce face.”, a mărturisit chiar Keanu Reeves.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: