Redactia.ro
Home » Știri » Ce a găsit o femeie în apartamentul pe care-l închiriase unor tineri fără șapte ani de acasă. Lighean transformat în scrumieră și paturi rupte. Și asta nu e tot!

Ce a găsit o femeie în apartamentul pe care-l închiriase unor tineri fără șapte ani de acasă. Lighean transformat în scrumieră și paturi rupte. Și asta nu e tot!

apartament distrus

Multe persoane aleg să închirieze apartamentele pe care le dețin pentru a avea o sursă de venit în plus. Însă nu toți chiriașii sunt unii educați, care au grijă de obiectele care se găsesc în locuință. O femeie a avut parte de șocul vieții sale atunci când a ajuns la apartamentul pe care-l dăduse spre închiriere după ce chiriașii au plecat fără măcăr să-i lase cheia. Iată ce a găsit!

Revoltător! Ce a găsit o proprietară în apartamentul pe care-l închiriase unor tineri

Femeia a fost atât de șocată de starea în care a găsit apartamentul încât a decis să filmeze totul și să distribuie imaginile în mediul online. Conform spuselor ei, chiriașii au plecat fără măcar a-i preda cheia.

@romaniapage2023 Răspunde lui @Bianca Radic #fyp #fy #romania #5pasidebine #viralvideo #2023 #foryou #foryoupage #virall ♬ sunet original – Vasilica❤️‍🔥👄

Înainte de a părăsi locuința, ei au făcut pur și simplu haos în toată casa. În imagini se poate observa cu ușurință cum paturile sunt rupte, pe jos și pe hol sunt haine împrăștiate. Mai mult decât atât, chiriașii au transformat un lighean de mari dimensiuni într-o scrumieră, așadar și mirosul din casă era unul de nedescris.

Chiriașii au lăsat în urmă mizerie de nedescris și au stricat mobila

Peste tot în casă se pot observa sticle deschise și doze goale de suc. Imaginile sunt unele dezolante, iar în mod cert proprietara apartamentului va trebui să petreacă ore întregi pentru a face curat în urma chiriașilor care nu aveau cei șapte ani de acasă. Femeia dezvăluie în clipul distribuit în mediul online faptul că este nevoită să păstreze lucrurile pe care chiriașii le-au lăsat în urmă timp de 15 zile, apoi poate decide dacă le aruncă, în cazul în care aceștia nu sosesc pentru a le revendica.

Internauții au fost revoltați de imaginile surprinse, iar mulți dintre ei și-au exprimat părerea în secțiunea de comentarii. Cei mai mulți critică lipsa de educație a tinerilor care au locuit cu chirie, în timp ce unii au fost convinși de imagini că nu vor ajunge niciodată să-și închirieze locuințele pentru că nu poți ști niciodată ce fel de persoane îți ies în cale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: