Redactia.ro
Home » Monden » Ce a păstrat Anca Pandrea de la Iurie Darie, după moartea lui. Actrița nu își poate reveni

Ce a păstrat Anca Pandrea de la Iurie Darie, după moartea lui. Actrița nu își poate reveni

GALERIE FOTO (4) Ce a păstrat Anca Pandrea de la Iurie Darie, după moartea lui.

Ce a păstrat Anca Pandrea de la Iurie Darie, după moartea lu. Actrița a rămas văduvă după ce soțul ei, celebrul actor Iurie Darie s-a stins din viață în 2012. În ultima perioadă, actrița nu a mai ieșit din casă, mărturisind că este foarte atentă la sănătatea ei.

Ce a păstrat Anca Pandrea de la Iurie Darie, după moartea lui. Actrița nu își poate reveni

Anca Pandrea a rămas văduvă din 2012, iar de atunci a trecut prin momente dificile. Actrița a fost căsătorită cu Iurie Darie, iar moartea actorului a îndurerat-o foarte mult pe Anca. Anca Padrea și Iurie Darie au format, timp de 26 de ani, un cuplu frumos. Moartea actorului a venit ca un șoc pentru cei care l-au cunoscut. Într-o zi de 9 noiembrie 2012, viața actriței s-a schimbat radicale. Partenerul ei de viață avea să înceteze din viață. În toți aceștia ani Anca Pandrea a păstrat orice lucru care i-ar aduce aminte de marea sa iubire. Multe dintre lucrurile pe care Iurie le-a purtat, Anca le-a păstrat, dar a și dat de pomană.

Am dormit o noapte cu trupul lui mort în brațe, atât de mult l-am iubit! Eu și Iura n-am fost suflete-pereche, noi avem același suflet. Când a plecat, el a luat și o parte din mine. Când iubești, ești un suflet, nu două. Pentru mine, Iura nu a murit. În fiecare cameră am zeci de poze cu iubirea mea.

Nici vorbă să vând mobila pe care o am cu Iura. Toate lucrurile lui, și mobila din casă mă încarcă energetic. Nu are sens acest lucru, nu îl voi face niciodată. Totodată, de Sărbători, de Paște și de Crăciun, mai dau pomană din lucrurile lui, din hainele pe care le purta. L-am visat pe Iura, cu o săptămână înainte de Paște, de trei ori mi-a apărut în vis. Era bine, era vesel, râdea. M-am bucurat tare mult.”, a mai povestit Anca Pandrea.

Anca Pandrea refuză să mai iasă din casă

În ultima perioadă, aceasta se ferește să iasă din casă în această perioadă de teama să nu răcească. În urmă cu câteva săptămâni, s-a confruntat cu o răceală puternică, care i-a dat mari bătăi de cap. “Eu am insuficiență pulmonară și nu am voie să ies din casă dacă este foarte frig afară sau dacă este foarte cald. Îmi face rău. În urmă cu câteva săptămâni am răcit zdravăn, am făcut gripă, doar pentru că am mai ieșit și eu prin curte cu cățelul. Nu am fost cuminte. Nu mai ies deloc dacă este frig, stau în casă și mai vin prietenele în vizită, îmi mai aduc ce am nevoie, îmi fac cumpărăturile. Dacă este mai călduț, ies puțin în curte. Sunt foarte atentă să nu mai răcesc pentru că nu am voie”, a declarat Anca Pandrea pentru CIAO.RO.

De asemenea, Anca Pandrea își dorește să ajungă la expoziția „Coregrafia Artistului”, expoziție de artă plastică cu scop caritabil, ce are loc la Teatrul Național “I.L. Caragiale” din București. “Domnul Traian Tuckman a pictat un tablou absolut superb cu mine și cu Iura. Prietena mea, Ingrid, mi-a trimis poza cu el. Se află la Teatrul Național “I.L. Caragiale”, unde începând cu 18 ianuarie în Foaierul Media (aripa Intercontinental) are loc „Coregrafia Artistului”, expoziție de artă plastică cu scop caritabil. Expoziția vă rămâne deschisă până pe 10 februarie, îmi doresc tare mult să ajung și eu să o văd, însă asta doar dacă se mai încălzește vremea”, a mai spus actrita.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: