Redactia.ro
Home » Știri » Ce a pățit o tânără superbă, care a adormit pe plajă. Când s-a trezit, sora ei nu a recunoscut-o

Ce a pățit o tânără superbă, care a adormit pe plajă. Când s-a trezit, sora ei nu a recunoscut-o

GALERIE FOTO (5) Ce a pățit o tânără superbă, care a adormit pe plajă. Când s-a trezit, sora ei nu a recunoscut-o

Iată ce a pățit o tânără care a adormit pe plajă. Când s-a trezit, sora ei nu a recunoscut-o și nu i-a venit să creadă ceea ce vede. Cât de schimbată era tânăra și ce i s-a întâmplat!

Ce a pățit o tânără care a adormit pe plajă. Când s-a trezit, sora ei nu a recunoscut-o

O tânără care a adormit pe plajă s-a trezit a doua zi cu fața umflată extrem de tare. Sora ei nu a mai recunoscut-o și s-a speriat. De fapt, amândouă s-au speriat, pentru că nu știau ce anume s-a întâmplat. Bela ajunsese să arate ca un „extraterestru”, așa cum singură a spus.

Pleoapele, obrajii, pomeții, bărbia, totul de pe fața ei era umflat și foarte roșu. De la un chip cu trăsături extrem de frumoase și plăcute, tânăra devenise, parcă, altcineva, conform The Mirror.

Iată fotografiile înainte și după.

Tânăra în vârstă de 21 de ani, din SUA, era de nerecunoscut. Ce se întâmplase, de fapt? Fața Belei s-a umflat foarte tare din cauza unei alergii puternice la soare. După investigații medicale, a reieșit că suferă de fotodermatită, o alergie pe viață la soare. Nu a mai avut niciodată această problemă pentru că înainte își aplica mereu cremă cu factor de protecție solară, lucru pe care a jurat că-l va face și de acum înainte.

„În ziua aceea am fost cu o prietenă la plajă. Era înnorat și nu foarte cald. Am dormit vreo cinci ore. Am crezut că prietena mea mă va trezi, dar a adormit și ea. A doua zi aveam fața foarte roșie, începuse să se umfle și să-mi apară vezicule. Mi-am dat seama că era ceva mai grav decât o arsură solară normală. De abia puteam deschide ochii. Oameni complet străini veneau la mine și mă întrebau ce e în neregulă. Nici măcar sora mea nu m-a recunoscut. Am mers la doctor și mi-a spus că sunt cel mai grav caz de alergie solară pe care l-a văzut. De atunci am fost extrem de atentă. Sunt alergică și nu vreau să mai trec niciodată prin asta”, a povestit Bela, care lucrează ca designer interior.

„Mi-au trebuit vreo trei săptămâni ca să-mi revin, dar la început m-am îngrijorat că voi arăta așa pentru totdeauna. Am plâns mult, nu voiam ca cineva să mă vadă, mi se spunea că arăt ca o broască țestoasă sau ca un extraterestru”, a mai declarat tânăra, conform Mirror.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: