Redactia.ro
Home » Știri » Ce a putut să facă un român în fața ușii de la apartamentul său. Vecinii bărbatului au rămas fără cuvinte

Ce a putut să facă un român în fața ușii de la apartamentul său. Vecinii bărbatului au rămas fără cuvinte

GALERIE FOTO (2) Reguli noi pentru cei care locuiesc la bloc. Sursa foto - Pixabay

Românii sunt cunoscuți pentru inventivitatea lor și capacitatea de a găsi întrebuințări neobișnuite pentru obiectele aparent inutile. Acest lucru a fost demonstrat recent de un locatar care a transformat scara blocului în cel mai neașteptat mod, stârnind curiozitatea și amuzamentul vecinilor și al internauților.

Un locatar din România a decis să-și extindă spațiul de locuit dincolo de limitele apartamentului său, amenajând practic „o cameră” în scara blocului. Vecinii au fost uimiți de ceea ce au văzut și au venit să vadă „minunea” cu ochii lor. Fotografiile făcute la fața locului au ajuns rapid pe internet, devenind virale și stârnind numeroase reacții.

Ce decizie inedită a luat un locatar 

În loc să renunțe la vechiul mobilier, acest român inventiv a decis să îi dea o nouă viață. Astfel, a pus un covor pe holul blocului și a așezat două fotolii vechi, cu model floral și perne decorative. În acest decor, a adăugat măsuțe acoperite cu fețe de masă sau naproane, pe care a pus vaze cu flori artificiale. Lângă acestea, a așezat suporturi cu plante naturale, iar pe perete a agățat tablouri cu motive florale și un ceas auriu de perete, model vechi, cunoscut de mulți români.

Transformarea neobișnuită a holului blocului a stârnit reacții mixte. Mulți dintre vecini au fost surprinși și amuzați de această inițiativă, venind să vadă cu ochii lor schimbarea. Fotografiile au fost postate pe Instagram și au devenit rapid virale, generând o mulțime de comentarii amuzante și apreciative.

„Aici scria Dostoievski”, „Aici nu vii în vizită. Aici te duci în audiență!”, „Te invit aici, nu vei regreta. Am atâtea surprize plăcute. Aceasta e seara ta”, „Asta e camera în care se fumează”, „Folosim tot până la capătul lumii, doamne”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți la poza postată pe Instagram.

Ce a putut să facă un locatar în scara blocului. Sursă foto: Instagram
Ce a putut să facă un locatar în scara blocului. Sursă foto: Instagram

Astfel de inițiative nu doar că aduc un zâmbet pe buzele celor care le descoperă, dar pot avea și beneficii practice

Ele demonstrează că, printr-o doză de creativitate și puțină muncă, orice spațiu poate fi transformat într-un loc plăcut și util. Mai mult, astfel de amenajări pot stimula interacțiunea și socializarea între vecini, contribuind la crearea unei comunități mai unite și mai prietenoase.

Povestea locatarului care a transformat scara blocului într-un spațiu de relaxare este un exemplu minunat de creativitate și ingeniozitate. Prin reutilizarea obiectelor vechi și printr-o abordare inovatoare, a reușit să creeze un loc plăcut și funcțional, stârnind admirația vecinilor și a internauților. Această inițiativă ne amintește că, prin creativitate, orice spațiu poate fi transformat și reutilizat, aducând un plus de valoare comunității.

Pe aceeași pagină de Instagram, dedicată descoperirilor inedite din diverse scări de bloc din România, se găsește și această fotografie care surprinde un birou complet amenajat, situat chiar lângă cutia de scrisori. Biroul este dotat cu un televizor, iar alături se află o masă încărcată cu diverse obiecte. Pereții sunt decorați cu elemente decorative, creând impresia că acest colț aparține unui apartament, nu unei scări de bloc.

Ce a putut să facă un locatar în scara blocului. Sursă foto: Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: