Redactia.ro
Home » Monden » Ce a putut să-i spună Dana Budeanu lui Valeriu Gheorghiță despre escapada romantică cu Monica Bîrlădeanu: «Și tu o duci în Bulgaria, în jacuzzi cu alții?

Ce a putut să-i spună Dana Budeanu lui Valeriu Gheorghiță despre escapada romantică cu Monica Bîrlădeanu: «Și tu o duci în Bulgaria, în jacuzzi cu alții?

GALERIE FOTO (2) dana budeanu despre realtia monicai birladeanu

Dana Budeanu, creatoare de modă, este cunoscută pentru faptul că nu ezită să-și exprime direct opiniile, uneori folosind cuvinte destul de radicale. La scurt timp după ce în presă au apărut imagini în care Monica Bîrlădeanu se afla într-un jacuzzi cu Valeriu Gheorghiță, fostul coordonator al campaniei de vaccinare împotriva coronavirusului, Dana Budeanu și-a spus părerea despre relația lor.

Dana Budeanu, reacție dură după ce a aflat că Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță formează un cuplu

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au fost surprinși împreună într-un jacuzzi, într-o stațiune din Bulgaria. Se pare că cei doi formează un cuplu, deși acest lucru nu a fost confirmat în mod direct de către ei. Pe de altă parte, PR-ul Monicăi a confirmat că între actriță și medic există ceva mai mult decât o simplă amiciție.

Creatoarea de modă a văzut imaginile cu pricina și nu a ezitat să-și exprime părerea. Potrivit ei, o femeie precum Monica Bîrlădeanu nu ar avea ce să caute în Bulgaria, la all inclusive, ci ar trebui să se plimbe prin locuri selecte, exclusiviste.

„Anunț populația că o cunosc pe Monica. Vom fi răzbunați. Că să nu pățească rău el, trebuie să se uite la toate verdictele despre mafioți. Nu e pregătit deloc. Uite, după astfel de experiențe, bărbații aleg altă cale. Nu că vom fi răzbunați, dar toată lumea va fi răzbunată. Uitasem de el.

E ca în desenele cu Tom şi Jerry, când băga peștele în gură și scotea scheletul, acesta e Gheorghiță. Dragostea învinge, ori e ori nu mai e deloc. Asta se va întâmpla. Memorați, e frumos să suferi din dragoste. Nu mai mergeți la bulgari domnule Gheorghiță, dv. nu știți pe unde a fost Monica.

Păi, voi știți unde a umblat Monica? Și tu o duci în Bulgaria, în jacuzzi cu alții? Păi, ea n-a intrat în viață ei în jacuzzi cu alții. Nu cred că există femeie să fi fost pe barosaneală și acum să tragă la sărăcie”, a declarat Dana Budeanu.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, surprinși într-un jacuzzi, în Bulgaria

Monica Bîrlădeanu este o vedetă foarte discretă atunci când vine vorba despre viața sa personală. După despărțirea de Bobby Păunescu, Monica nu s-a mai afișat în spațiul public alături de alt bărbat și nici nu a oferit declarații despre situația sa amoroasă. Recent, fotoreporterii au suprins-o pe frumoasa actriță în vacanță, în Bulgaria. Nu singură, ci într-o piscină alături de medicul militar Valeriu Gheorghiță, cel care a coordonat campania națională de vaccinare în timpul pandemiei de coronavirus.

monica barladeanu si valeriu gheorghita
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au fost surprinși într-un jacuzzi, în Bulgaria

PR-ul Monicăi Bîrlădeanu a conformat că între actriță și medic există o legătură amoroasă, însă a subliniat că Monica nu va oferi detalii suplimentare întrucât pune mare preț pe discreție.

„Da, au o relație, dar Valeriu Gheorghiță e un bărbat divorțat de ceva vreme. Nu înțeleg de unde atâta vâlvă. Monica nu vorbește niciodată despre viața personală de principiu și nici acum n-o s-o facă.”, a declarat PR-ul Monicăi, Aprilia Ivănescu, conform Ego.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: