Redactia.ro
Home » Monden » Ce a putut să-i zică un român lui Cristiano Ronaldo după ce a văzut ultima poză alături de Georgina Rodriguez. Nu e o glumă!

Ce a putut să-i zică un român lui Cristiano Ronaldo după ce a văzut ultima poză alături de Georgina Rodriguez. Nu e o glumă!

GALERIE FOTO (2)

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez se bucură de multă popularitate în ultimele săptămâni, mai ales după ce documentarul „I am Georgina” a ajuns în topurile de pe Netflix. Interesat de cei doi a fost și un român de pe Instagram, care i-a dat un comentariu neașteptat după ce a văzut ultima lor poză împreună. Ce a putut să-i zică a stârnit amuzamentul internauților.

Ce a putut să-i zică un român lui Cristiano Ronaldo după ce a văzut ultima poză alături de Georgina Rodriguez. Nu e o glumă!

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez formează un cuplu de mai bine de cinci ani, iar cea mai mare realizare a lor este familia minunată pe care o au. Cresc împreună 4 copii, iar curând vor devenii părinți din nou. Modelul a anunțat cu multă mândrie în decursul anului trecut că va deveni mămică, purtând în pântec nu unul, ci doi bebeluși.

Fotbalistul se mândrește adesea cu partenera sa deosebit de frumoasă, așadar imaginile din mediul online în care aceștia apar împreună nu sunt o raritate. Recent a postat pe Instagram o poză alături de Georgina și copiii lor, dar comentariul unui român a șocat pe toată lumea.

Nu i-a adresat cuvinte de laudă sau de critică fotbalistului, ba chiar a ignorat complet că în fotografie apărea întreaga familie a acestuia. Ce l-a deranjat pe bărbat în mod deosebit a fost cablul vizibil pe peretele din cameră, care conform punctului său de vedere ar fi trebuit să fie prins.

„Să-ți trăiască familia ta, n-ai găsit și tu pe cineva să-și facă un șanț în perete, să bagi cablul ăla? Se vede urât, de zici că stai la Vaslui, să mor”, este comentariul lăsat de român.

Bineînțeles, această replică a fost scrisă în limba română, așadar există puține șanse ca Cristiano Ronaldo să înțeleagă sau să afle vreodată ce i-a zis admiratorul său români. Conaționalii săi au înțeles însă totul și nu au ezitat să aibă reacții pe măsură.

Ce spune Georgina Rodriguez despre faptul că nu este mama biologică a copiiilor săi

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez cresc împreună patru copiii, dintre care doar unul este născut de vedetă. Acest lucru nu a deranjat-o însă niciodată, deoarece iubește să fie mamă și să aibă o familie numeroasă. A explicat că are o relație deosebită cu fiecare dintre micuții săi, așa că răutățile apărute în mediul online nu-și au rostul.

„Nici eu și nici Cristiano nu o considerăm pe Alana singurul meu copil. Copiii mei sunt patru la număr și toți mă numesc mamă. Ce se întâmplă este că multe lucruri sunt publicate pe internet fără să fie adevărate. E pur și simplu încă un lucru pe care lumea nu îl știe”, a spus iubita lui Cristiano Ronaldo.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: