Redactia.ro
Home » Știri » Ce a transmis Florin Piersic Jr. la 7 ani de la moartea mamei sale. Mesajul care te face sa plângi

Ce a transmis Florin Piersic Jr. la 7 ani de la moartea mamei sale. Mesajul care te face sa plângi

GALERIE FOTO (2) Florin Piersic Jr., alături de mama sa. Sursă foto: Social media

Florin Piersic Jr. trece printr-o perioadă dificilă pe plan emoțional, fiind copleșit de sentimente puternice cu ocazia împlinirii a șapte ani de la moartea mamei sale, Tatiana Iekel. În același timp, tatăl său, Florin Piersic, unul dintre marii artiști ai României, se află sub îngrijirea medicilor din cauza unor probleme de sănătate.

Ce a publicat Florin Piersic Jr.

Recent, Piersic Jr. a împărtășit un mesaj emoționant pe Facebook în care a adus un omagiu mamei sale, alături de o fotografie dintr-o piesă de teatru de acum patruzeci de ani, capturând-o pe Tatiana în toată expresivitatea ei. El a descris fotografia ca având „dramatism, tristețe și gând,” fiind un fragment umil din moștenirea artistică lăsată de mama sa.

În cuvintele sale, Florin Piersic Jr. a subliniat cât de mult îl inspirau lacrimile de fericire ale mamei sale la sfârșitul unui spectacol jucat de el.

„Nu e o poză simpatică, nu e o poză de postat. E doar un instantaneu dintr-o piesă de teatru, surprins acum vreo 40 de ani. Dar are dramatism, are tristețe, are gând. Și e doar un umil fragment din moștenirea lăsată de o actriță care, întâmplător, mi-a fost mamă. O actriță de la care am învățat atâtea lucruri.

O actriță a cărei unică fericire, în ultimii ei ani de viață, era să mă vadă pe scenă. (Ironic, deja există câteva spectacole pe care nu a mai apucat să le vadă. Șapte ani fără această actriță/mamă sunt un timp îndeajuns de lung încât rănile să se poată transforma în cicatrici.

Cel mai mult îmi lipsesc lacrimile ei de fericire, la sfârșitul unui spectacol jucat de mine. (Confirmarea. Faptul că emoția ei genuină, combinată cu bucuria de a-și vedea fiul într-o seară de teatru reușită, mă motivau să merg înainte.) De asta, atunci când sunt pe o scenă, ea e cu mine. Mereu.”, a scris Florin Piersic Jr., pe Facebook.

Mesajul postat de Florin Piersic Jr. pe Facebook
Mesajul postat de Florin Piersic Jr. pe Facebook

Apropiindu-se de acest dureros prag al celor șapte ani de la trecerea ei în neființă, el speră ca rănile să se transforme în cicatrici și să continue să găsească inspirație în prezența spirituală a mamei sale pe scenă, chiar și în absența fizică.

Povară emoțională suplimentară pentru Piersic Jr.

Tatiana Iekel, mama lui Florin Piersic Jr., a fost o actriță apreciată, cu o carieră bogată în teatru și film. Ea a jucat un rol important în formarea artistică a fiului ei, insuflându-i pasiunea pentru scenă și un set de valori solide. În mesajul său, el a amintit cum prezența ei la spectacolele sale aducea un sentiment de confirmare și motivație. Lacrimile ei de fericire la finalul unei reprezentații erau pentru el cele mai prețioase și îl încurajau să continue să exceleze în arta sa.

Între timp, Florin Piersic Sr., tatăl său, este îngrijit de medici din cauza unor probleme de sănătate. Această situație adaugă o povară emoțională suplimentară pentru Piersic Jr., care se confruntă cu problemele familiale într-o perioadă oricum dificilă.

Relația strânsă cu părinții săi, ambii figuri emblematice în artele spectacolului românesc, îi marchează profund experiențele, iar el își exprimă public gândurile cu privire la aceste momente sensibile din viața sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: