Redactia.ro
Home » Știri » Ce afacere are familia Balaban, îndoliată de dubla tragedie din Găești. Este renumită la nivel local

Ce afacere are familia Balaban, îndoliată de dubla tragedie din Găești. Este renumită la nivel local

GALERIE FOTO (5)

Familia Cameliei, mama care și-a pus capăt zilelor după ce și-a văzut copilul mort, are o afacere renumită la nivel local. Camelia era împreună cu Leo, logodnicul ei, de ani buni, și trăiau o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi erau fericiți și împliniți alături de Albert, rodul iubirii lor, însă din păcate, soarta a fost prea cruntă pentru ei.

Ce afacere are familia Balaban

Socrii Cameliei, mama care și-a pus capăt zilelor după ce și-a văzut băiatul fără viață, dețin o cofetărie la nivel local. Afacerea o au de ani de zile și este foarte cunoscută printre oamenii din Găești. În anul 2022, cofetăria pe care o deține familia Balaban, părinții logodnicului Cameliei, a ocupat locul 1 in Top Afaceri Romania, localitatea Călinești, în domeniul de Industrie alimentară. Este specializată în brioșe, prăjituri și produse de patiserie, dar și torturi, așa cum reiese în imaginile de mai jos.

Pe pagina de Facebook a cofetăriei a fost schimbată poza de profil în una cu doliu. Mesajele de condoleanțe au început să curgă și aici, ținând cont că nepotul și nora soților Balaban s-au stins din viață. Părinții lui Leonard, partenerul de viață al Cameliei, își iubeau extrem de mult nepotul, pe Albert.

Leo, tatăl lui Albert, dărâmat de durere

Leo, partenerul Cameliei, a primit foarte multe mesaje de susținere din partea apropiaților. ”Condoleanțe Dumnezeu sa va dea putere sa treceți peste asa mare nenorocire!/ Condoleanțe! Dumnezeu sa ii odihnească în pace. Multă putere familiei îndurerate!/ Sincere condoleante Leo!Dumnezeu sa te intareasca!Cuvintele sunt prea putine pt a descrie marea durere!ai grija de tine!/ Condoleanțe …păcat au plecat la cer un înger și o mama care nu a suportat durere …Odihnă veșnică/ Sincere condoleanțe! Iar pentru tatic,sa iti dea Dumnezeu multa putere sa treci peste acest mare necaz!”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise lui Leo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini