Redactia.ro
Home » Știri » Ce au descoperit angajații unui aeroport în bagajul unui pasager. Chiar și polițiștii au rămas fără cuvinte când au văzut

Ce au descoperit angajații unui aeroport în bagajul unui pasager. Chiar și polițiștii au rămas fără cuvinte când au văzut

Ce a găsit o femeie într-o valiză pierdută în aeroport? A cumpărat-o la licitație pentru 80 de lire sterline

Paznicii din aeroport și cei care au sarcina de a verifica bagajele pasagerilor au ocazia de a descoperi tot felul de obiecte mai mult sau mai puțin bizare în bagajele pasagerilor. Din păcate, unele dintre ele se dovedesc a fi periculoase și capabile de a pune în pericol siguranța persoanelor care se află în aeroport.

Ce au găsit angajații aeroportului în bagajul de cală al unui bărbat

Un bărbat a fost arestat pe un aeroport din Pennsylvania pentru bagajul de cală pe care îl avea. Descoperirea a fost făcută în timpul unui control de rutină. Angajații aerportului au găsit în bagajul bărbatului un dispozitiv explozibil. Polițiștii au intervenit de urgență, iar călătorul care a pus în pericol viața celorlalți pasageri a fost arestat pe loc și riscă ani buni de închisoare pentru fapta sa.

„Dispozitivul a fost detectat în timpul unui control de rutină al bagajelor de cală luni, la aeroportul Lehigh Valley International, în estul ţării. Valiza a declanşat alarma când a intrat în aparatul de control al bagajelor, determinând un agent să-i inspecteze conţinutul”, a precizat Administraţia americană pentru securitatea transporturilor (TSA) într-un comunicat.

Bărbatul avea un adevărat arsenal ascuns în bagaj

Poliția federală a investigat conținutul bagajului și a ajuns la concluzia că dispozitivul explozibil sub formă de pulbere ar fi putut ar putea corespune unei substanțe utilizate în componența artificiilor. Pe lângă pulberea respectivă, în valiza bărbatului se mai afla o butelie gu gaz butan, o brichetă, precum şi o ţeavă cu reziduuri de pulbere albă.

Potrivit oamenilor legii, suspectul identificat de către poliţie ca Mark Muffley, în vârstă de 40 de ani, urma să ia un zbor spre Orlando, în Florida, Staele Unite ale Americii. Planurile i-au fost, însă, oprite de polițiști, iar acum va trebui să dea explicații pentru faptele sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini