Redactia.ro
Home » Știri » Ce au făcut George și Lorena Buhnici, imediat după ce a izbucnit „scandalul vergeturilor”, în care sunt vizați direct

Ce au făcut George și Lorena Buhnici, imediat după ce a izbucnit „scandalul vergeturilor”, în care sunt vizați direct

Ce au făcut George și Lorena Buhnici, imediat după ce a izbucnit „scandalul vergeturilor”, în care sunt vizați direct

George Buhnici și soția lui, Lorena Buhnici, au luat măsuri în online imediat după ce a izbucnit „scandalul vergeturilor”, în care sunt vizați direct. Iată despre ce este vorba.

Ce au făcut George și Lorena Buhnici, imediat după ce a izbucnit „scandalul vergeturilor”, în care sunt vizați direct

Atât George Buhnici, cât și soția lui, Lorena Buhnici, și-au închis la câteva dintre postări secțiunea de comentarii la scurt timp după ce scandalul în care sunt implicați a luat amploare în online și nu numai. Cei doi au început să primească foarte multe mesaje, în comentarii și în privat, în care erau puși la zid de internauți. Pe Instagram, cel puțin, au apărut tot felul de mesaje în care oamenii îi condamnă pe cei doi – pe George Buhnici, pentru declarațiile lui, și pe soția lui, pentru că îi ia apărarea.

Mi se pare trist că al tău bărbat te visează minoră, îmi pare tare rău de căsnicia voastră, dar clar se află într-o stare deplorabilă dacă ăla de lânga tine a ajuns să-și imagineze că ești o minoră, doar doar să-și mai satisfacă mintea psihopată cu ceva”, a scris cineva într-un comentariu, care încă mai apare pe contul oficial al Lorenei Buhnici.

Cei doi ar fi început să își șteargă comentariile răutăcioase lăsate de internauți sau au setat din secțiunea de confidențialitate a platformei de socializare opțiunea să nu le mai primească, astfel încât ele să nu mai poată fi văzute de ei sau de fanii care le-au rămas fideli în continuare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by George Buhnici (@gbuhnici)

George Buhnici, unul dintre cei mai urmăriți Youtuberi de la noi din țară, a făcut declarații care au revoltat foarte mulți oameni. Aflat cu soția lui la mare, despre care a declarat că arată ca o „minoră”, el le-a cerut femeilor de pe litoral să mai dea pe la „săliță” ca să scape de „vergeturi”, nu de alta, dar el merge la mare ca să vadă femei care arată „foarte bine”.

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a precizat Buhnici, aflat la festivalul Neversea, într-un interviu pentru Antena Stars.

„Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a spus Buhnici.

 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro