Redactia.ro
Home » Știri » Ce au găsit anchetatorii în casa și în mașina suspectului crimei din Republica Moldova. Descoperirile au șocat comunitatea

Ce au găsit anchetatorii în casa și în mașina suspectului crimei din Republica Moldova. Descoperirile au șocat comunitatea

GALERIE FOTO (4)

Autoritățile au efectuat percheziții la locuința unui bărbat de 45 de ani, principalul suspect în cazul tragic al Anei-Maria, o tânără de 19 ani din Orhei, gravidă în 6 luni, găsită decedată la peste o săptămână după dispariție. Fata fusese luată cu mașina de acest bărbat în seara în care a dispărut, iar cadavrul ei a fost descoperit ulterior într-o pădure, la 21 de kilometri de locuința suspectului.

Ce au găsit anchetatorii în casa suspectului

Descoperirile făcute în casa și mașina bărbatului au șocat comunitatea: în ambele locuri au fost găsite articole de îmbrăcăminte feminină și alte obiecte personale ale femeilor, ceea ce a ridicat suspiciuni că acesta ar fi putut avea mai multe victime. Poliția din Republica Moldova a lansat un apel către populație, îndemnând în special femeile să raporteze orice interacțiuni dubioase cu individul.

Ce au găsit anchetatorii în casa suspectului. Sursă foto: Captură video/TikTok
Ce au găsit anchetatorii în casa suspectului. Sursă foto: Captură video/TikTok

 

Reacția publicului la imaginile perchezițiilor a fost una de consternare

Internauții au exprimat temeri că Ana-Maria nu ar fi fost singura victimă a bărbatului, comentând pe rețelele sociale: „Doamne ferește, cine știe cui, unde și ce a făcut cu fata…Cine știe câte victime sunt. În mașină și în casă au fost găsite lucruri femeiești. Nu vi se pare straniu că un bărbat singur, lepădat de ani buni de femeie, deține diferite haine femeiești prin mașină și gospodărie? El probabil se ocupă cu ceva și nimeni nu a bănuit. Acum multe or să iasă la iveală. Sărmana fată.”

Aceste dezvăluiri continuă să tulbure comunitatea, amplificând sentimentele de indignare și teamă în rândul cetățenilor, în timp ce ancheta avansează pentru a clarifica întreaga situație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: