Redactia.ro
Home » Știri » Ce au găsit anchetatorii în mașina bărbatului din Bacău care și-a înecat cei doi copii: Posibil să fi fugit 

Ce au găsit anchetatorii în mașina bărbatului din Bacău care și-a înecat cei doi copii: Posibil să fi fugit 

S-a găsit mașina bărbatului din Bacău care și-a înecat cei doi copii. Anchetatorii cred că bărbatul a fugit în urma evenimentelor tragice petrecute.  

Bărbatul care a recurs la un gest extrem este încă de negăsit 

Acesta este acuzat că și-a înecat fetița de 5 luni și băiețelul de 4 ani în apele Siretului după ce s-a certat cu soția lui. 

După faptă comisă, autoritățile nu am aflat încă dacă a dispărut fugind sau dacă se ascunde ori și-a luat viața. Echipele de jandarmi și de scafandri militari au cercetat perimetru cu perimetru,  însă în zadar mai ales că apele Siretului sunt tulburi.  Bărbatul a fost dat în consemn la frontieră în caz că ar dori să fugă acum.

Individul în vârstă de 31 de ani este căutat de mai bine de 24 de ore,  iar anchetatorii  au un calcul și faptul că ar fi putut să fugă după ce și-a înecat ambii copii. Nu este exclus nici varianta în care el a hotărât să-și ia zilele. 

Bărbatul este suspect că și-a luat copiii după ce s-a certat cu nevasta lui și ar fi plecat direct spre barajul Vărăști, de pe Siret unde a decurs la groaznica faptă. Aproape de mal se aflau trupurile fără viață ale micuților, însă bărbatul era de negăsit. 

Mama copiilor: ”În momentul în care m-a bătut, băiatul cel mare a fugit la soacra mea, la vale. Ne-am mai certat și m-a bătut, dar nici chiar așa, să-mi dau seama că îmi omoară copiii. A băut două pahare de bere și după aia a plecat. Acum o lună jumate am mai avut probleme și am chemat poliția, și l-au luat și l-au internat la psihiatrie”.

S-a găsit mașina bărbatului din Bacău

Polițiștii au găsit, deocamdată, doar mașina suspectului, cu actele lui în ea.

Potrivit Pro TV, rudele au făcut declarații cum că bărbatul nu voia să fugă dacă nu a luat actele cu el:

„Cristinel Florea, tatăl bărbatului căutat: “Dacă fugea lua actele cu el dar așa, și portofel și telefon, și cheile”.

Reporter: V-ați fi gândit că poate să facă așa ceva?

Cristinel Florea, tatăl bărbatului căutat: “Niciodată! Niciodată!”

Reporter: Sperați să-l găsiți în viață?

Cristinel Florea, tatăl bărbatului căutat: ”Sperăm, dar nu cred. E vinovat dar, na, eu ce pot eu să-i mai fac? Ce să-i fac?”, a declarat tatăl suspectului. 

Bărbatul din Bacău este suspect sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat

Sorina Finica, purtător de cuvânt Parchetul de pe Lângă Tribunalul Bacău: ”Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat. Cercetările penale continuă în vederea depistării autorului”.

Reporter: Adică există și varianta ca bărbatul să nu se fi aruncat în apă.

Sorina Finica: ”Există și această variantă, da”.

Mama celor doi copii și fiul ei de 6 ani au fost preluați de Direcția de Asistență Socială Bacău.

Marian Vătămănescu, DGASPC Bacău: “Mamei și copilului le-a fost oferit suport psihologic în vederea depășirii situației de criză”, a mai spus acesta pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: