Redactia.ro
Home » Monden » Ce avere are Bogdan de la Ploieşti, noua senzaţie din muzica românească. Lux şi opulenţă la doar 24 de ani

Ce avere are Bogdan de la Ploieşti, noua senzaţie din muzica românească. Lux şi opulenţă la doar 24 de ani

Bogdan de la Ploiești

Bogdan de la Ploiești este cel mai în vogă artist al momentului. Și cum altfel s-ar putea prezenta noua senzație din muzica românească, dacă nu cu cele mai trendy haine, cele mai scumpe mașini și cu cea mai luxoasă casă? Iată care este averea lui Bogdan de la Ploiești.

Ce avere are, de fapt, Bogdan de la Ploiești

Bogdan de la Ploiești este senzația muzicii românești din acest moment, pentru că a ajuns să aibă un număr mare de fani într-un timp foarte scurt. Deși nu vorbește prea des despre averea sa, este evident că manelistul câștigă foarte bine cântări, pentru că nu îi lipsește nimic.

Are un apartament în Ploiești, pe care l-a decorat așa cum a vrut el, dar are și o casă de vacanță, mai bine zis casa unde locuiesc părinții lui. Acolo au loc petreceri de pomină, după cum spune chiar el.

În casa lui are un dressing imens, plin cu haine de la cele mai scumpe case de modă ale lumii, pentru că trebuie să se ridice la sandardele ascultătorilor săi. De asemenea, artistul are și mai multe mașini, dar cea pe care o folosește zi de zi este un BMW de culoare albastră.

Bogdan de la Ploiești s-a trezit cu mașina zgâriată

Bogdan de la Ploiești, pe numee său real Bogdan spune că a reușit totul pe propria piele, fără ajutor sau pile.

„Nu mă trag dintr-o familie de muzicanți, așa că a fost foarte greu pentru mine”, spune cel mai în vogă manelist al momentului.

Bogdan de la Ploiești a avut parte de o surpriză foarte neplăcută când și-a găsit bolidul de lux vandalizat.

„I-am urat de bine celui care mi-a zgâriat mașina. Nu mi-am dorit să intru în polemici cu nimeni, știu că am dușmani. Știu cine mi-a făcut zgârietura. E vorba de un copil. L-am văzut, am încercat să vorbesc cu el, o sa vorbesc cu părinții lui, dar până acum nu am dat de ei”, a povestit Bogdan de la Ploiești.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: