Redactia.ro
Home » Știri » Ce avere are Claudiu Manda. Soțul Liei Olguța Vasilescu poartă un ceas de 33.000 de lei!

Ce avere are Claudiu Manda. Soțul Liei Olguța Vasilescu poartă un ceas de 33.000 de lei!

Ce avere are Claudiu Manda. Soțul Liei Olguța Vasilescu poartă un ceas de 33.000 de lei!
Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda s-au căsătorit pe 30 martie 2019. Ambii sunt cunoscuți de o țară întreagă, iar soțul Liei Olguța Vasilescu  a apărut în public cu un ceas de 33.000 de lei. Ce avere are Claudiu Manda?

Ce avere au strâns Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda din darul de nuntă

Peste 500 de oameni au fost alături de fostul ministrul al muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi fostul senator PSD Claudiu Manda la petrecerea de nuntă din 2019. Peste 200 de mii de euro și mai mult de 300 de mii de lei au încasat cei doi de la invitați, potrivit gds.ro. Claudiu Manda și-a trecut în declarația de avere și suma imensă pe care a dat-o la PSD pentru campania electorală – 436.000 de lei. Pe lângă asta, el a raportat și datorii de 90.000 de lei. Intrebata ce vor face cu banii, Olguţa Vasilescu a spus ca si-ar fi dorit sa plateasca impozit pe ei, insa nu-i lasa Fiscul, asa ca isi vor achita imprumutul de 150.000 de euro contractat pentru nou-achizitionata casa din Craiova.

Claudiu Manda, trimis în judecată pentru că și-a folosit influența politică

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de folosire a influenţei ori a autorităţii ca persoană cu funcţie de conducere într-un partid. Soțul Liei Olguța Vasilescu este acuzat că a intervenit pe lângă șeful Agenției de Plăți Dolj, pentru a renunța la recuperarea unor sume de bani date ca ajutoare sociale necuvenite. Europarlamentarul respinge acuzațiile.

Soțul Liei Olguța Vasilescu poartă un ceas de 33.000 de lei

Claudiu Manda, soțul Liei Olguța Vasilescu se poate lăuda cu o avere impresionantă. Conform declarației de avere, într-un singur an, acesta a câștigat de la Parlamentul European 85.000 de euro. Potrivit money.ro, cu banii câștigați în 2022, Claudiu Manda alături de Olguța Vasilescu și-au cumpărat și o casă cu etaj are în jur de 140-160 de mp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: