Redactia.ro
Home » Monden » Ce cadou i-a făcut Ion Țiriac fiicei sale de Crăciun? Afaceristul nu s-a uitat la bani

Ce cadou i-a făcut Ion Țiriac fiicei sale de Crăciun? Afaceristul nu s-a uitat la bani

GALERIE FOTO (5) cadoul primit de ioana tiriac

Ion Țiriac este foarte darnic cu cei dragi lui, iar fiica lui nu face excepție. Afaceristul i-a făcut un cadou extrem de scump fiicei sale, Alexandra, stabilită peste Ocean de câțiva ani. Ce a primit tânăra de Crăciun din partea tatălui său?

Ce cadou i-a făcut Ion Țiriac fiicei sale

Cu o avere estimată la 1,3 miliarde de dolari, afaceristul nu stă prea mult pe gânduri când vine vorba despre cadouri pentru cei dragi. Așa se face că, anul acesta, Ion Țiriac a băgat mâna adânc în buzunar pentru a-i dărui singurei sale fiice un cadou pe măsură. Aparent, Ioana Natalia a „găsit sub brad” un cadou în valoare de 350.000 de euro.

Pesemne, Ion Țiriac i-a achiziționat fiicei sale un bolid marca Mercedes. Cel care a „deconspirat” surpriza a fost chiar fratele tinerei, Ion Alexandru. Acesta a postat în mediul online câteva fotografii cu o mașină neagră și mesajul „Crăciun Fericit, dragă”.

Ioana Țiriac locuiește în Miami

În prezent, tânăra locuiește în Miami, însă plănuiește să revină în țară cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Ioana Țiriac duce o viață de poveste peste Ocean, acolo unde s-a stabilit în urmă cu 4 ani. Ea studiază Jurnalismul și Economia, în cadrul Universității Miami, semn că vrea să-i calce pe urme celebrei sale mame, jurnalista Sophie Ayad.

Amintim că Ion Țiriac are trei copii. Primul născut este Ion Ion Țiriac, care provine din relația amoroasă a afaceristului cu manechinul Mikette von Issenberg. Acesta îi calcă pe urme celebrului său tată, deținând frâiele mai multor afaceri de succes din România.

Ceilalți doi copii ai lui Ion Țiriac au rezultat din povestea de iubire trăită cu jurnalista egipteană Sophie Ayad. Ioana Natalia și Karim au trăit departe de România, însă Ion Țiriac s-a asigurat că nu le lipsește nimic. De altfel, cei doi frați au relație foarte apropiată cu celălalt frate al lor, Ion Ion Țiriac.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: