Redactia.ro
Home » Știri » Ce cadou și-a oferit Fuego de ziua lui. Fanii îl descoperă așa cum nu a mai fost văzut vreodată

Ce cadou și-a oferit Fuego de ziua lui. Fanii îl descoperă așa cum nu a mai fost văzut vreodată

Ce cadou și-a oferit Fuego de ziua lui. Fanii îl descoperă așa cum nu a mai fost văzut vreodată

Fuego a împlinit recent 46 de ani și a decis să își facă un cadou de suflet – pentru el, dar și pentru fanii lui, deopotrivă. Admiratorii din întreaga lume au ocazia să îl descopere așa cum nu a mai fost văzut vreodată.

Ce cadou și-a oferit Fuego de ziua lui. Fanii îl descoperă așa cum nu a mai fost văzut vreodată

Fuego a împlinit pe 23 august 2022 vârsta de 46 de ani. Peste 30 de ani reprezintă doar cariera lui în muzică. Un artist iubit de foarte multă lume din România, care a vrut să bifeze o mare dorință, la ceas aniversar. Fuego și-a lansat o carte din al cărei titlu reies multe: „Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții”.

„Un vis măreț s-a îndeplinit și pentru asta-s fericit, că pot să vă ofer un dar! Bucuria mea nu este să primesc, deși îmi dați mai mult decât aș fi putut spera, ci să vă dăruiesc, o bucată zdravănă din sufletul meu. Așa cum v-am promis, astăzi vă prezint surpriza – Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții – o carte în care m-am expus cu vulnerabilitate și mi-am deschis sufletul în fața voastră”, a scris artistul pe Facebook.

Așa se face că fanii lui Fuego vor putea să îl descopere mai sincer ca oricând, dincolo de ce știau deja despre el și ce a lăsat să se vadă până acum.

„O carte pe care o dedic celor care vor să mă cunoască dincolo de lumina reflectoarelor, cât și celor care încă speră la o lume mai bună”.

„Nu vorbesc foarte des despre sufletul meu. E un fel de mister care-mi aparține doar mie și pe care rar vreau să-l împărtășesc. Totuși, pentru voi, cei care mă iubiți și care vedeți în mine, după munca mea din anii aceștia, cu seriozitate și determinare, un om valoros, o fac fără menajamente. Eu nu sunt scriitor. Nu mă cred un star anume. Nu consider că oamenii trebuie să-mi urmeze pașii și vorbele ca literă de lege. În schimb consider că e de datoria mea, ca artist, să vin cu mesaje, cu opinii pertinente și cu o fațetă a personalității mele”, a spus Fuego pe Facebook.

„Fuego, deja de câteva decenii încoace, răspândește în jur lumină de adevăr și de dreptate. Dar mai ales de bunătate și de iubire. Mesajul său este autentic și este receptat așa de masiv fiindcă este sincer. Preaplinul sufletului său este același cu mesajul operei sale, cântate sau vorbite sau exprimate în alte forme artistice”, a mărturisit Ioan-Aurel Pop, Președintele Academiei Române, cel care a scris prefața.

Cartea lui Paul Surugiu cuprinde inclusiv poveștile artistului alături de oameni care l-au marcat, printre care se numără: Grigore Vieru, Nicolae Dabija, Mirabela Dauer, Eugen Doga, Tamara Buciuceanu, Draga Olteanu Matei, Stela Popescu, Sofia Vicoveanca, Irina Loghin și mulți alții.

Fiecare carte este însoțită de un CD cadou, cu cele mai recente melodii marca Paul Surugiu-Fuego, lansate în ultimii doi ani, se arată pe pagina lui de Facebook.

Ce cadou și-a oferit Fuego de ziua lui. Fanii îl descoperă așa cum nu a mai fost văzut vreodată
Foto: Facebook / Paul Surugiu-Fuego
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: