Redactia.ro
Home » Știri » Ce cadouri să nu primești și să nu dăruiești niciodată. Ce spune Baba Vanga

Ce cadouri să nu primești și să nu dăruiești niciodată. Ce spune Baba Vanga

GALERIE FOTO (2) Ce cadouri să nu primești și să nu dăruiești niciodată. Ce spune Baba Vanga

Există câteva obiecte care ne pot face mai mult rău decât bine dacă le primim drept cadouri, fie de ziua noastră de naștere, fie de Sărbători, conform prezicătoarei Baba Vanga. Iată despre ce este vorba.

Ce cadouri să nu primești și să nu dăruiești niciodată. Ce spune Baba Vanga despre ele

Baba Vanga, clarvăzătoarea care a prezis cu exactitate și seceta din Marea Britanie, pandemia de coronavirus și nu numai acestea, susține că nu ar fi bine să primim sau să păstrăm în cazul în care primim cadou câteva obiecte. Cuțitul, ceasul, oglinzile, mănușile și pormoneul ar fi printre ele, dar iată și semnificația câtorva dintre aceste lucruri conform bătrânei oarbe. Despre oglinzi se spune că îți pot lua tinerețea dacă le primești în dar, iar mănușile îți pot schimba personalitatea.

Cuțitul

Cuțitul, foarfeca sau orice alt obiect care este ascuțit trebuie să ți le procuri singur și asta pentru că vârful lor ar acumula multă energie negativă. Dacă persoana care îți face un astfel de cadou insistă să-l primești, ar fi bine să-l cumperi de la el cu o sumă simobolică.

Ceas

Ceasul contorizează timpul, iar obiectul se poate opri sau strica în orice moment, iar așa îți poate scurta și ție viața. Pentru ca acest dar să nu simbolizeze sfârșitul unei vieți fericite, poți să încerci să oferi câțiva bani persoanei care ți-l oferă.

Portmoneu

Pormoneul poate fi primit drept cadou, dar nu gol, altfel riști să pierzi norocul în ceea ce privește bunăstarea ta financiară. Cel care îți oferă un astfel de obiect ar trebui să pună în el măcar o bancnotă sau o monedă, nu contează cât.

Perle

Perlele date cadou pot aduce necazuri, pierderi și boli. În multe țări din Europa și nu numai, aceste obiecte simbolizează lacrimile văduvelor și ale orfanilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini