Redactia.ro
Home » Știri » Ce culoare să porți în funcție de zodia ta. O să atragi toate privirile și o să te simți mai bine în pielea ta

Ce culoare să porți în funcție de zodia ta. O să atragi toate privirile și o să te simți mai bine în pielea ta

Ce culoare să porți în funcție de zodia ta. O să atragi toate privirile și o să te simți mai bine în pielea ta

Iată ce culoare să porți în funcție de zodia ta. Fiecărui nativ i se potrivește mai mult și mai mult o anume culoare sau anumite culori, în funcție și de planeta conducătoare.

Ce culoare să porți în funcție de zodia ta. O să atragi toate privirile și o să te simți mai bine în pielea ta

Culorile ținutelor vestimentare ne influențează mai mult decât credem. Mulți nu le dau importanță, alții merg pur și simplu doar pe preferințe personale și subiective, însă ar trebui să ținem cont și de alte aspecte. Spre exemplu, de zodia noastră.

Unui Leu i-ar sta bine în special cu o anume culoare dacă stai să te gândești că este guvernat de Soare. Evident, cu galben. Iată detalii!

Berbec

Berbecilor le place să strălucească, așa că cea mai potrivită culoare pentru ei ca să iasă în evidență este roșu, pentru că atrage întotdeauna atenția. Este o culoare potrivită – în general – pentru orice semn de foc.

Taur

Taurii ar trebui să poarte cât mai des verde, deoarte i-ar prinde de minune. Acești nativi iubesc natura așa că această culoare i se asociază. Culoarea verde va ajuta un Taur să își păstreze calmul în situații stresante.

Gemeni

Gemenii sunt pozitivi de obicei și răspândesc optimism oriunde merg. Culoarea galben îi reprezintă cel mai bine, așa că nativii ar trebui să își achiziționeze câteva astfel de piese vestimentare.

Rac

Zodia Rac este guvernată de Lună, iar culorile astrului nopților sunt și culorile norocoase ale nativilor Raci. Lumina Lunii este când albă, când argintie, când galbenă, în funcție de momentul în care o privim și în funcție de lumina pe care o primește de la Soare, potrivit libertatea.ro. Îmbracă aceste culori!

Leu

Unui Leu i-ar sta bine în special cu o anume culoare dacă stai să te gândești că este guvernat de Soare. Evident, cu galben. Această culoare corespunde cu lumina, iar Leii sunt activi, sociabili și în mișcare în special în zilele însorite.

În definitiv, toate nuanțele de roșu, portocaliu și galben sunt potrivite pentru această zodie.

Fecioară

Fecioarele sunt extrem de expresive și intimidante. Culoarea gri conferă calmitate nativilor și îi ajută să își îmbunătățească relația cu persoanele din anturajul lor, potrivit clickpentrufemei.ro.

Totodată, negrul intens, nuanțele de maro și cărămiziu sunt culorile care dau putere și le poartă noroc, mai ales în plan profesional și financiar, a relatat Libertatea.

Balanță

Potrivit astrologilor, culoarea roz pal ajută Balanțele să se simtă atrăgătoare din punct de vedere fizic și să prindă mai multă încredere în sexualitatea lor. Deși pare că ar fi o culoare exclusiv dedicată femeilor, și bărbații își pot achiziționa câteva piese: tricouri, cămăși sau chiar șosete.

Culori norocoase: albastru, alb, argintiu, violet.

Scorpion

Scorpionii preferă hainele închise la culoare, așa că negrul o să fie întotdeauna o opțiune pentru ei. Sunt norocoși din acest punct de vedere. De asemenea, o să-i prindă de minune și culorile roșu și maro.

Săgetător

Violetul se traduce prin putere, o calitate reprezentativă nativilor din zodia Săgetător. De asemenea, potrivit ColorsExplained, este o culoare aducătoare de noroc pentru acești nativi. Nu e ușor de purtat, dar o să vezi că merită.

O altă culoare este portocaliul, culoarea care le menține tonusul ridicat. Culori norocoase: portocaliu, verde, gri, violet.

Capricorn

Pe scurt, Capricornii trebuie să poarte bleumarin. Este culoarea care îi va ajuta să demonstreze cât sunt de profesioniști, de serioși și de muncitori, pentru că își pot duce treaba la bun sfârșit, de obicei.

Profund influențați de elementul Pământ, ei preferă și alte culori stinse, calme, precum maro sau gri, dar și crem.

Vărsător

Culoarea cea mai potrivită pentru vestimentația Vărsătorilor este turcoazul, adică acel amestec superb între verde și albastru. Nativii care se vor îmbrăca în turcoaz o să fie relaxați și își vor păstra calmul.

Totodată, albastrul și portocaliul îi vor ajuta să se exprime întotdeauna liber.

Pești

Zodie de Apă, Peștii au nevoie de albastru, regăsit în apele curgătoare și în mare.

Peștii – visătorii zodiacului – au o gamă mai largă de culori pe care ar putea să o poarte. Verde, albastru și gri, aceste culori le va permite nativilor Pești să se relaxeze și să fie mai încrezători în pielea lor.

Prin urmare, culori norocoase: albastru, mov, roz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: