Redactia.ro
Home » Monden » Ce decizie a luat Daniela Crudu după ce a fost bătută de iubitul său? Vedeta recunoaște că nu i-a fost ușor

Ce decizie a luat Daniela Crudu după ce a fost bătută de iubitul său? Vedeta recunoaște că nu i-a fost ușor

Daniela Crudu a făcut primele declarații după ce a fost bătută de iubitul croat. După 9 luni în care s-a ascuns de presă și nu a dezvăluit culisele scandalului din februarie, vedeta a dovedit încă o dată că e asumată și sinceră și a povestit cu lux de amănunte cum a ajuns la spital din cauza bărbătului pe care îl vedea alături de ea toată viața. 

”Nu m-aș mai întoarce niciodată la el”

Daniela Crudu este una dintre cele mai îndrăgite vedete ale showbiz-ului românesc. A știut să se facă plăcută de oameni prin felul ei de a fi și prin buna dispoziție. după ce a ajuns în stare gravă la spital din cauza rănilor provocate de iubit, aceasta a dispărut complet de pe rețelele sociale, iar fanii au fost foarte îngrijorați.

După 9 luni a ieșit din nou la lumină și a venit cu explicații și cu dezvăluiri. Invitată la ”Extra night show”, vedeta le-a spus foștilor ei colegi că a trecut prin momente grele și s-ar mai întoarce niciodată la omul care i-a făcut atât de mult rău, potrivit spynews.ro.

Eram cu psihicul la pământ atunci. Nu mai suntem împreună! Ce treabă mai am eu? Au fost doar speculații! Nu am vrut să depun plângere! Am trecut peste, a fost nasol. Credeam că e ok, voiam seriozitate! Am stat un an și jumătate cu el. Am o viață frumoasă aici, toată lumea mă iubește. Nu m-aș mai întoarce niciodată la el”, a declarat Cruduța în platou la XNS.

Daniela Crudu a mărturisit că s-a despărțit de iubitul croat și că nu l-a iertat. Acum, diva sexy a trecut peste momentul dificil și s-a recuperat complet. E pregătită să o ia de la capăt și susține că este mai bine ca niciodată. Își vede de cariera sa și nu o mai interesează trecutul, iar partea bună este că fostul iubit, Seko Dubravko a părăsit România de o bună perioadă de timp.

De la ce a pornit scandalul dintre Daniela Crudu și iubit

În luna februarie, Daniela Crudu a ajuns la spital după ce a fost bătută crunt de iubitul ei croat, Seko Dubravko. Deși înainte de evenimente, cu câteva săptămâni, cei doi mergeau în vacanțe împreună și părea că sunt foarte îndrăgostiți. Vedeta a ajuns la urgențe într-o duminică dimineața, prezentânt răni a nivelul feței dar și pe corp.

Daniela Crudu nu a depus mărturie împotriva iubitului, însă polițiștii au deschis totuși un dosar penal pentru loviri și alte violențe. Aceasta a avut nevoie de operație în zona nasului din cauza loviturilor.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: