Redactia.ro
Home » Știri » Ce dezvăluie forma feței despre tine. Ce se spune despre bărbații cu fața pătrată și lată

Ce dezvăluie forma feței despre tine. Ce se spune despre bărbații cu fața pătrată și lată

Ce dezvăluie forma feței despre tine. Ce se spune despre bărbații cu fața pătrată și lată

Iată ce poate dezvălui forma feței despre tine. Ce se spune despre bărbații cu fața pătrată și lată, de pildă.

Ce dezvăluie forma feței despre tine. Ce se spune despre bărbații cu fața pătrată și lată

Fața unei persoane poate spune multe despre comportamentul sexual, potrivit unor studii, astfel că lățimea și forma feței pot prezice dorința sexuală a cuiva.

„Împreună, aceste descoperiri sugerează faptul că la nivelul caracteristicilor faciale se pot vedea și se și transmit către potențialii parteneri mesaje importante despre motivațiile sexuale”, spune Steven Arnocky de la Universitatea Nipissing din Canada, așa cum este raportat în ScienceDaily.

Spre exemplu, s-a ajuns la concluzia, potrivit unor cercetări, că bărbații cu fața pătrată și lată au un libido mai pronunțat, dar și o tendință mai pronunțată de a înșela. Și nu e vorba doar despre bărbați. Rezultatele arată că bărbații, dar și femeile cu un raport lățime-înălțime facială ridicat – practic, fețe pătrate și late, spre deosebire de cele lungi și subțiri, au raportat un apetit sexuală mai mare și o motivație sexuală mai mare, a relatat clicksanatate.ro. În plus, bărbații cu fețe pătrate și late sunt mai predispuși că aibă relații intime ocazionale și, de asemenea, sunt mai predispuși să ia în considerare posibilitatea de a fi infideli.

Echipa de cercetare a efectuat separat două studii. Primul studiu a implicat 145 de studenți canadieni (dintre care 48 la sută erau bărbați) care aveau relații heterosexuale romantice la acea vreme. Fiecare a completat chestionare despre comportamentul lor interpersonal și dorința sexuală și a furnizat o fotografie din care cercetătorii au determinat raportul dintre lățimea și înălțimea feței. Cel de-al doilea studiu, o versiune extinsă a primului, a implicat 314 studenți de la o altă universitate din Canada, care au răspuns la întrebări despre orientarea lor sexuală, orientarea lor sociosexuală (cât de confortabili sunt cu sexul ocazional în afara unei relații angajate, monogame) și cât de probabil este să își înșele un partener, a relatat clicksanatate.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: