Redactia.ro
Home » Sport » Ce dezvăluiri a făcut antrenorul Simonei Halep după Wimbledon

Ce dezvăluiri a făcut antrenorul Simonei Halep după Wimbledon

Ce dezvăluiri a făcut antrenorul Simonei Halep după Wimbledon

Simona Halep e noua campioană de la Wimbledon 2019, deţinătoare a trofeului Roland Garros 2018 şi fost lider mondial, dar nimic nu ar fi fost posibil fără Darren Cahill, care a înţeles cum să gestioneze relaţia cu eleva sa.

Dezvăluirea a fost făcută de Daniel Dobre, actualul antrenor al Simonei. Acesta a vorbit despre una dintre marile probleme din tenis. Omul care i-a fost alături din martie 2019 susţine că partea mentală contează mult într-un meci. Acest lucru este valabil și pe termen scurt, mediu şi lung, potrivit spuselor lui. De-a lungul timpului, Halep a învăţat să-şi gestioneze emoţiile: „Simona a jucat tenis bine de mai mulţi ani. S-a schimbat mult din punct de vedere al experienţei, al trăirilor pe care le are, al gestionării momentelor dificile, al acceptării înfrângerii. Accepta greu înfrângerile înainte”, a declarat Dobre la Marius Tucă Show.

Wimbledon 2019. Apoi, Dobre a detaliat: „Vă spun un lucru şi o spun din trăirile mele. Şi eu am jucat, dar la un nivel mult mai mic. Ruşinea! Ruşinea de a pierde! Joci, ai mingea cum a fost la Madrid când a lovit-o mingea cu Bertens. Râde lumea de tine, în altă parte tu râzi de alţii. Unii zic: ‘Haide, mă! Eşti aşa de prost? Ruşinea! Cum să fii eliminat în primul tur?’ Pleci cu anumite automatisme de comportament. La Simona nu se pune problema, pentru că nu i s-a întâmplat în familie, dar în jurul tău ajung aceste lucruri. Cred că s-a schimbat mult.

Darren reuşit să schimbe, a făcut asta prin felul lui de a fi. El spunea: ‘Ai pierdut, care e problema?'”, a adăugat Daniel Dobre.

Citește și: Povestea incredibilă a unui șofer de tir! Acum valorează 6 milioane de euro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: