Redactia.ro
Home » Monden » Ce diagnostic a primit Jador din partea medicilor. Fratele artistului a spus tot: «Ultima decizie o ia Dumnezeu, nu omul!»

Ce diagnostic a primit Jador din partea medicilor. Fratele artistului a spus tot: «Ultima decizie o ia Dumnezeu, nu omul!»

jador

Jador și-a luat prin surprinderii fanii în cursul serii de miercuri, 14 iunie atunci când i-a anunțat că se retrage din lumina reflectoarelor din cauza unor probleme grave de sănătate. Artistul a lăsat de înțeles că boala cu care se confruntă este una serioasă, care riscă să-i pună viața în pericol. Iată ce declarații a făcut fratele artistului!

Cu ce boală se confruntă Jador

Jador și-a anunțat fanii că renunță la cariera muzicală și că se roagă divinității să-l mai țină în viață până termină proiectele în care este implicat la ora actuală.

„Vă anunț cu părere de rău că, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite… pentru jadorașii mei! Ultima piesă va fi în luna Decembrie… Împreuna cu managerul meu și toată echipa am deschis că sănătatea mea e mai importantă! ANUL ĂSTA CÂT NE MAI RĂMÂNE SPER CĂ DUMNEZEU SĂ MĂ ȚiNĂ ÎN VIAȚĂ ȘI SĂ MAI POT MERGE MĂCAR LA CÂTEVA CONCERTE😞! În cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă, fanilor mei, muzică gratis! VĂ iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj 😞 aveți grijă de sănătatea voastră!”, a scris Jador.

Fanii au fost șocați să citească mesajul scris de către manelist și se întreabă ce se petrece cu acesta. Fratele artistului a dorit să pună capăt speculațiilor și misterului, așadar a venit cu o serie de clarificări.

„Ultima decizie o ia Dumnezeu, nu omul. Nici fratele meu, nici părinții noștri, nimeni altcineva decât Dumnezeu. Nu pot spune prea multe, fiindcă e vorba despre viața fratelui meu. Nu i-a fost ușor să transmită ce a transmis fanilor săi.

Sigur că familia știa. Jador e un mare luptător și va face tot ce stă în putință ca să schimbe situația. Însă va trebui să-l ajute și organismul. E posibil să aibă ceva ereditar. Mama și tata au fost amândoi operați de cancer la colon. Au trecut însă zece ani și amândoi sunt în viață. Lucru pentru care îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu!

De aceea, încercăm să ne păstrăm speranța, dar ultima decizie e la Dumnezeu”, a declarat fratele lui Jador, conform Playtech.ro

Jador a reușit să-i cucerească rapid pe români

Jador, pe numele real Remus Ionuț Dumitrache, este un manelist de 28 de ani care a participat și la emisiuni TV. Printre aparițiile pe care le-a punctat pe micile ecrane se numără Puterea Dragostei, Survivor, Poftiți pe la noi și România are roast. Tânărul de 28 de ani a putut fi văzut atât în priducțiile marca Kanal D, cât și la cele create de către Antena 1.

Jador a crescut într-o familie modestă din Bacău, iar copilăria sa nu a fost tocmai ușoară. Chiar dacă a avut neajunsuri, a reușit să fie un elev silitor și să-și depășească imediat condiția.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: