Redactia.ro
Home » Știri » Ce dietă ține Mihaela Bilic în fiecare zi. Nu te-ai fi așteptat la asta: din meniu nu lipsesc merdenelele și shaorma

Ce dietă ține Mihaela Bilic în fiecare zi. Nu te-ai fi așteptat la asta: din meniu nu lipsesc merdenelele și shaorma

dieta mihaela bilic

Mihaela Bilic este unul dintre cei mai cunoscuți medici nutriționiști din țara noastră. Adesea este invitată la emisiuni pentru a vorbi despre stilul de viață echilibrat și pentru a oferi sfaturi despre dietele pe care le ținem pentru a ajuns la silueta pe care ne-am dorit-o întotdeauna. De data aceasta, Mihaela Bilic a vorbit despre regimul alimentar pe care îl urmează și vă atenționăm că unora dintre voi vi s-ar putea părea neobișnuit.

Cum arată regimul pe care Mihaela Bilic îl respectă de ani de zile

Mihaela Bilic este de părere că anumite percepții alimentare pe care le au românii sunt complet greșite. Una dintre ele fiind aceea conform căreia un adult trebuie să mănânce trei mese pe zi și două gustări pentru a fi sănătos. Conform Mihaelei Bilic, acest număr de mese de aplică doar copiilor mici, iar adulții au nevoie de cinci ore între mese pentru a putea digera în mod corespunzător hrana. Mai mult decât atât, Mihaela Bilic susține că putem consuma orice atât timp cât acordăm atenție cantității pe care o ingerăm.

„Pentru mine nu este o dietă, ci un stil de viață. Bugetul meu de calorii este foarte mic, și atunci prefer să îl cheltuiesc pe tot la o masă de seară, care să fie satisfăcătoare. Senzația de foame se educă asemenea unui mușchi. Pe o scară de la 0 la 10, trebuie să învățăm să mâncăm doar când ne este foame de nota 7. Pe parcursul zilei, beau cafea cu lapte, iaurt sau supă, iar la masa de seară mă răsfăț cu carne, salată și garnitură”, a declarat medicul nutriționist Mihaela Bilic.

Surprinzător pentru mulți dintre noi, deși are o siluetă trasă ca prin inel, Mihaela Bilic nu-și refuză poftele alimentare și recunoaște că uneori consumă parizer, merdenele, pizza sau chiar și shaorma. Cine s-ar fi așteptat!

„Eu mănânc din toate și fac un efort să mănânc puțin. Nu am niciun fel de interdicții. Merg pe principiul: doza face otrava. Atâta vreme cât nu abuzezi cu cantitatea, totul este sănătos. Parizerul, merdenelele și cartofii prăjiți sunt câteva dintre slăbiciunile mele”, a explicat nutriționistul”, a povestit Mihaela Bilic.

Ce reguli trebuie să respecte cei care doresc să slăbească

Mihaela Bilic a oferit și o serie de sfaturi celor care doresc să slăbească și a explicat care este motivul pentru care mulți dintre noi eșuăm în planul nostru de a da jos kilogramele în plus. Potrivit medicului nutriționist este vorba despre determinare și despre conștientizarea că oamenii au nevoie chiar și de 100 de zile pentru a reuși să renunțe la poftele alimentare.

„Este mare diferență între pofta minții și nevoile corpului. Slăbitul presupune disciplină și reguli stricte până când dobândim un echilibru alimentar. Nu suntem dispuși să facem efort pe termen lung. Abia după 100 de zile apare detașarea pentru pofte și mâncare, însă noi abandonăm mult mai devreme procesul. Ar trebui să perseverăm ca să ne fie cu adevărat ușor”, a declarat Mihaela Bilic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: