Redactia.ro
Home » Monden » Ce diferență de vârstă este între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru? Mulți nu știau

Ce diferență de vârstă este între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru? Mulți nu știau

GALERIE FOTO (4)

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează unul dintre cele mai noi, dar și simpatice cupluri din showbizul românesc. Fanii au ocazia să-i urmărească în aventura „America Express”, unde cei doi s-au înscris pentru a merge pe drumul aurului. Cu provocări, mici șicane, dar și multe zâmbete, Cătălin și Doina dovedesc că au o relație cât se poate de trainică. Mulți s-au întrebat, desigur, care e secretul lor, mai ales că există și o diferență de vârstă considerabilă între cei doi.

Ce diferență de vârstă este între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru

Despre cum s-au cunoscut ori cum s-a înfiripat dragostea dintre ei, Cătălin și Doina n-au vrut să dea prea multe detalii. Ba chiar, la început, celebrul bucătar n-a vrut nici să vorbească despre iubita sa în spațiul public, mulțumindu-se să spună că „este o relație foarte specială și frumoasă… Și așa vreau să rămână”.

Doina și Cătălin sunt foarte competitivi și asta se vede la America Express.

Din fericire pentru fani, expunerea într-un show televizat a celor doi îi ajută pe cei de acasă să-i cunoască și să-i observe în postura de cuplu. Așa, mulți au aflat și despre diferența de vârstă dintre bucătar și iubita sa, care nu e deloc mică. Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, Cătălin Scărlătescu are 50 de ani, în timp ce iubita sa, Doina Teodoru, doar 33 de ani. 17 ani, așadar, sunt între cei doi, dar asta nu pare să-i îndepărteze, ci dimpotrivă.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, împreună la „America Express”

Doina și Cătălin la „America Express: drumul aurului”

Deși la începutul relației lor nu voiau să vorbească prea mult despre culisele iubirii lor, acum cei doi sunt filmați 24/24 într-un concurs televizat. Așa, telespectatorii vor avea ocazia de a-i vedea în situații limită, care îi vor pune în fața imprevizibilului. Până acum, cei doi au făcut o figură frumoasă și au reușit să-și adjudece câștiguri importante.

Au câștigat deja etape importante la America Express

Rămâne de văzut, însă, dacă echipa formată din chef Cătălin Scărlătescu și iubita sa va reuși să ajungă în finală ori să câștige marele premiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: