Redactia.ro
Home » Monden » Ce diferență de vârstă este între Deea și Dinu Maxer. De ce divorțează, de fapt

Ce diferență de vârstă este între Deea și Dinu Maxer. De ce divorțează, de fapt

Ce diferență de vârstă este între Deea și Dinu Maxer. De ce divorțează, de fapt

Ce diferență de vârstă este între Deea și Dinu Maxer. Iată de ce divorțează, de fapt!

Ce diferență de vârstă este între Deea și Dinu Maxer

Deea și Dinu Maxer păreau că au obținut tot ceea ce-și doreau de la viață, formând un cuplu solid de 18 ani de zile. Totuși, destinele celor doi se despart și au hotărât în ciuda longevității căsniciei lor să divorțeze.

Dinu Maxer are 49 de ani de ani, iar Deea Maxer abia ce a împlinit 33 de ani în luna februarie. Probabil că mulți fani nu știau că cei doi s-au cunoscut când Deea avea doar 15 ani și că între ei este o diferență de vârstă de aproape 17 ani, motiv pentru care au fost dur criticați atunci când s-au implicat într-o relație amoroasă. Cu toate acestea Deei Maxer nu i-a păsat de gurile rele.

Vedeta a mărturisit în trecut că nu s-a îndrăgostit de Dinu Maxer la prima vedere și că era doar un copil atunci când l-a cunoscut:

„Dinu prezenta baluri. Eu eram boboacă, n-am ieșit Miss, am luat premiul cel mare acasă. Atunci ne-am cunoscut. Pentru el a fost dragoste la prima vedere, pentru mine nu, că nu îndrăzneam la o relație cu Dinu. M-au convins colegele mele să mergem la bal, îmbrăcată de ele în roz toată, învolănată. Când a intrat în club l-am strigat și s-a întors la mine”, a declarat în trecut Deea Maxer, la Star Matinal de Weekend.

De ce divorțează Deea și Dinu Maxer

Atât Deea cât și Dinu Maxer și-au anunțat fanii despre decizia de a divorța pe conturile personale de Instagram. Cei doi le-au mulțumit urmăritorilor lor pentru aprecierea lor, dar speră să le înțeleagă decizia:

Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost, pe rând, piloți! Mulțumesc, @dinumaxer!

Voi ne știți viața ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viața noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și, cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea si Dinu Maxer, a scris atât Deea Maxer, cât și Dinu Maxer pe contul personal de Instagram.

Putem crede că cei doi divorțează deoarece nu se mai regăsesc în căsnicia pe care au avut-o vreme de 18 ani. Totuși numai ei știu ce este în sufletul lor. Cert este că pentru ei cei mai importanți sunt și vor rămâne copiii lor, Andreas și Maysa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: