Redactia.ro
Home » Monden » Ce diferență de vârstă există, de fapt, între Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta

Ce diferență de vârstă există, de fapt, între Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta

GALERIE FOTO (2) dani otil si gabriela prisacariu

Povestea de dragoste dintre Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu a ținut prima pagină a ziarelor încă de când cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună. Cei doi au devenit oficial soț și soție în anul 2021, imediat cum restricțiile impuse de pandemia de coronavirus au fost ridicate, iar în prezent sunt părinții unui băiețel adorabil. Puțini sunt cei care știu, însă, ce diferență imensă de vârstă este între Dani Oțil și frumoasa Gabriela.

Ce diferență de vârstă există, de fapt, între Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în anul 2021, la scurt timp după ce restricțiile impuse de către pandemia de coronavirus au fost ridicate. La scurt timp, în viața lor a apărut și băiețelul lor, Tiago.

Cei doi formează un cuplu solid și puțini ar bănui că între ei există o diferență de vârstă de nu mai puțin de 12 ani. Gabriela a venit pe lume în anul 1992, în timp ce Dani Oțil este cu 12 ani mai mare decât soția sa, fiind născut în anul 1980.

dani otil
Între Dani Oțil și Gabriela există o diferență de vârstă de 12 ani

La doi ani de la cununia civilă, Dani și Gabriela și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu. „Am avut emoții, pentru că îl știu de o viață pe Dani, și asta ne-a apropiat, și asta ne-a adus și în postura asta, și m-am bucurat foarte mult pentru ei, cred că m-am bucurat mai mult pentru Gabriela, știți cum e, femeile de obicei se bucură, ea și-a dorit foarte mult. Și Dani, care este mai reținut, a fost chiar un wow”, declara nașul Tinu Vidaicu jurnaliștilor, la ieșirea din biserică.

Ce declara Gabriela Prisăcariu despre debutul relației cu Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu nu se teme să discute despre relația pe care o are cu celebrul prezentator. Nu doar o singură dată, Gabriela a discutat despre debutul poveștii lor de iubire și a subliniat că începutul nu a fost deloc ușor, el având mult mai multă experiență decât ea.

Cu timpul, ei au învățat să comunice eficient, așadar nu există loc de conflicte între ei, conform soției lui Dani Oțil. Întotdeauna reușesc să ajungă la un compromis și nu merg niciodată la culcare supărați, acestea par să fie micile secrete care fac relația dintre ei să funcționeze ca pe roate.

„Pentru mine, liniștea e cheia și cred că și pentru el. Asta este foarte important, că avem liniște când ne întoarcem acasă. A fost mai greu la început până ne-am cunoscut, pentru că el a venit cu o anumită experiență și atunci a fost mai greu până ne-am cunoscut. Noi nu ne certăm. Știm foarte bine până unde putem merge, ne cunoaștem foarte bine și atunci nu ne certăm. Ne simțim și știm să comunicăm foarte bine. Dacă mie nu îmi convine ceva, îi spun, dacă lui nu îi convine, îmi spune. Nu ne culcăm supărați”, a povestit Gabriela Oțil.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: