Redactia.ro
Home » Homepage » Ce dorință a avut Alexandru Arșinel înainte să ajungă la azilul de bătrâni. Cu cine a vorbit actorul la telefon

Ce dorință a avut Alexandru Arșinel înainte să ajungă la azilul de bătrâni. Cu cine a vorbit actorul la telefon

Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel este internat în prezent într-un cămin de bătrâni. Înainte să ajungă acolo, însă, și-a exprimat o dorință. Iată despre e vorba și cu cine a vorbit actorul la telefon.

Ce dorință a avut Alexandru Arșinel înainte să ajungă la azilul de bătrâni. Cu cine a vorbit actorul la telefon

S-a aflat cine este una dintre ultimele persoane cu care marele actor Alexandru Arșinel a vorbit înainte să ajungă la căminul de bătrâni, acolo unde se află în prezent internat. Se pare că și-a exprimat și o dorință, spusă la telefon acestei persoane. Ei, bine, Alexandru Arșinel a stat de vorbă la telefon cu Vasile Muraru, actor de comedie și director general al Teatrului de Revistă Constantin Tănase. Deși nu a mărturist în detaliu despre ce au vorbit, Vasile Muraru a declarat totuși că Alexandru Arșinel și-a fi dorit să ajungă la teatru, a scris WOWbiz.ro.

„Am vorbit, ieri am sunat. Am vorbit săptămâna trecută, ieri am sunat, copiii nu au răspuns. O să mai insist astăzi, să vedem care este treaba. Nu știu, nu pot eu să mă pronunț. Ce citim noi este una. Nu am vorbit, vreau să vorbesc clar. Și vorbisem cu el de când ne vedem, că o să treacă pe la teatru chiar a zis în ultima convorbire telefonică”, a spus Vasile Muraru, conform sursei menționate mai sus.

În ultima vreme, problemele de sănătate pe care maestrul le are și-au spus cuvântul, așa că unul dintre copiii lui ar fi luat decizia de a-și interna tatăl într-un azil privat de bătrâni, din cauza faptului că nu se mai poate deplasa și ca să urmeze un tratament special. Cristinel Arșinel, unul dintre copii, a vorbit de curând despre starea lui.

„Este internat, însă nu este vorba despre starea de sănătate, este vorba de niște escare pe care le are pe călcâie și l-am internat pentru a se vindeca mai bine decât l-am îngrijit noi acasă. Este într-un cămin de vârstnici. Se simte ca la 83 de ani! Au început să se vindece”, a transmis Cristian Arșinel, conform Antena Stars.

Alexandru Arșinel
Sursa foto: Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților/Facebook
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro