Redactia.ro
Home » Știri » Ce dovezi au găsit anchetatorii în casa turcului care ar fi ucis-o pe femeia de 38 de ani, găsită tranșată pe un câmp din Dâmbovița

Ce dovezi au găsit anchetatorii în casa turcului care ar fi ucis-o pe femeia de 38 de ani, găsită tranșată pe un câmp din Dâmbovița

Ce au găsit anchetatorii în casa turcului. Sursa foto: Antena3

Chiar dacă principalul suspect în cazul crimei care a îngrozit România a refuzat să coopereze cu anchetatorii, în casa sa au fost descoperite dovezi cruciale.

Anchetatorii au identificat un suspect în cazul femeii ucise, tranșată și abandonată pe un câmp lângă autostrada A1. Este vorba despre un cetățean turc, în locuința căruia a fost identificat ADN-ul victimei. Individul a refuzat să coopereze cu anchetatorii, care au recurs la implicarea unui profiler din celebrul dosar Caracal pentru a investiga cazul.

Ce au descoperit criminaliștii în casa turcului

Printre dovezi se numără o sârmă care ar fi fost folosită pentru legarea victimei, descoperită de criminaliști în casa turcului.

Bărbatul turc în vârstă de 64 de ani a devenit principalul suspect în cazul uciderii Mirelei, o femeie de 38 de ani găsită tranșată pe un câmp din Dâmbovița. Autoritățile l-au identificat pe individ cu ajutorul unor cunoștințe ale victimei.

Conform anchetatorilor, crima s-ar fi produs în locuința turcului. Asemenea lui Gheorghe Dincă, principalul suspect are o proprietate cu mai multe clădiri, dependințe și o curte plină de materiale de construcție. După mai bine de 14 ore de percheziții, anchetatorii au obținut cea mai importantă probă împotriva suspectului: ADN-ul victimei, chiar dacă acesta a refuzat să coopereze. Inițial, individul a susținut că nu vorbește limba română, însă a refuzat să comunice chiar și prin intermediul unui traducător.

Se crede că după ce a ucis-o pe Mirela, suspectul a transportat cadavrul până la kilometrul 62 al autostrăzii București-Pitești, unde a rămas timp de aproape o lună, până când a fost descoperit de un trecător.

Vecinii bărbatului au trăit cu teamă

Vecinii bărbatului au trăit cu teama acestuia, iar chiar și apropiații au recunoscut că acesta avea probleme psihice.

”Îl cunosc de când eram mic, de când eram în Germania îl cunosc… Violent nu este! M-au sunat niște vecini aici și m-au anunțat că sunt percheziții la strada și am venit să vad, am auzit doar de la ei că sunt la el în casă. Probleme psihice da, din câte știu eu, are!”, spune un vecin.

”Avea certificat de nebun din Germania. Era liniștit, singurel era, și bolnav fizic și psihic”, povestește un altul.

În ziua în care a dispărut, Mirela le-a comunicat apropiaților că urmează să se întâlnească cu un bărbat din Turcia.

Acest individ, stabilit în România de peste 20 de ani, este implicat în diverse afaceri în domeniul construcțiilor și tâmplăriei. În trecut, a fost căsătorit cu o româncă, însă căsnicia lor s-a încheiat acum câțiva ani, în circumstanțe încă neclare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: