Redactia.ro
Home » Monden » Ce e între Cătălin Botezatu și Teo Trandafir? Relația de care puțini știu

Ce e între Cătălin Botezatu și Teo Trandafir? Relația de care puțini știu

Ce e între Cătălin Botezatu și Teo Trandafir? Relația de care puțini știu

Zilele trecute, Teo Trandafir a declarat, în cadrul emisiunii sale, că s-ar căsători cu Cătălin Botezatu fără să stea pe gânduri. Aceasta afirmație a ajuns și la urechile designerului, care s-a arătat încântat de propunere. Mai mult de atât, acesta a profitat de ocazie și a mărturisit cum o vede el pe faimoasa prezentatoare, dar și ce sentimente îi poartă.

Cum a reacționat Cătălin Botezatu la propunerea lui Teo Trandafir

Celebrul designer s-a arătat măgulit de intenția prezentatoare și a mărt9urisit că și el s-ar căsători cu ea, mai ales că o vede drept una dintre cele mai inteligente și interesante femei din România. „Sunt onorat să aud astfel de declarații. Pentru mine, Teo reprezintă cea mai importantă moderatoare tv a tuturor timpurilor, este cea mai inteligentă, ai ce vorbi, are cuvintele la ea, este documentată și informată în orice domeniu. Ca om, cred că este o provocare permanentă să trăiești alături de ea, ar fi o chestie superbă. Este foarte haioasă, are simțul umorului, ceea ce este foarte important la o femeie.
Lângă Teo aș fi plin de veselie, de momente unice. Ea știe ce vrea, nu te plictisește, este femeia pe care și-o doresc foarte mulți bărbați, dar, din păcate, nu toți o pot accesa, fiind complexați de femeile puternice. Sunt însă și bărbați care ar fi onorați să trăiască alături de femei puternice. Deci, niciodată să nu zici niciodată. Eu o iubesc și ea știe asta.”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru Playtech.ro.

Cătălin Botezatu, mărturisire emoționantă despre Teo: „Pe noi ne leagă…”

Mai mult de atât, Cătălin Botezatu a dezvăluit că are o relație foarte apropiată cu Teo, aceasta din urmă fiindu-i aproape într-un moment greu al vieții lui. „Pe noi ne leagă și niște lucruri de suflet, noi doi purtăm pe degetul mic un inel, ca un fir de ață, din aur. Amândoi am trecut prin situații de viață și de moarte. Ea mi l-a dăruit, ca să ne poarte noroc. Din acel moment, și sunt ani de atunci, nu l-am mai scos. Când mă uit la el, mă gândesc la Teo, la greutățile prin care am trecut amândoi, pe plan medical, și la Dumnezeu, pentru că ne-a ajutat să le depășim. Asta este Teo, draga mea Teo. O pup și o iubesc!”, a mai spus Cătălin Botezatu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: