Redactia.ro
Home » Monden » Ce etnie are Pepe! Puțini știu acest detaliu despre celebrul artist care s-a căsătorit pentru a treia oară: „Mi s-a spus că sunt mai focos”

Ce etnie are Pepe! Puțini știu acest detaliu despre celebrul artist care s-a căsătorit pentru a treia oară: „Mi s-a spus că sunt mai focos”

Vineri, 7 iunie 2024, Pepe s-a căsătorit pentru a treia oară. Solistul i-a jurat iubire eternă lui Yasmine Ody, tânăra care i-a dăruit un băiețel. Deși se află de ani buni în lumina reflectoarelor, puțină lume știe ce etnie are cântărețul. Artistul a vorbit despre acest lucru în mod public. Ce dezvăluiri a făcut?

Ce etnie are Pepe

Pepe este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Vineri, 7 iunie 2024, Pepe și Yasmine Ody și-au jurat iubire eternă în fața lui Dumnezeu și au petrecut până în zori, alături de peste 200 de invitați. Cântărețul are trei copii, dintre care două fete din mariajul cu Raluca Pastramă, fosta soție, și un băiețel cu actuala soție, Yasmine Ody.

A surprins pe toată lumea

Pepe a surprins pe toată lumea după ce a anunțat, în urmă cu ceva timp, ce etnie are, de fapt. El a ținut să precizeze că toate femeile din viața lui l-au lăudat și apreciat, datorită carismei și etniei sale. Fostul soț al Oanei Zăvoranu preciza că este de etnie romă. „Cei din etnia rromă fac dragoste cu mai multă pasiune. Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”, a spus artistul.

De altfel, nici actuala lui soție nu este româncă. Yasmine Ody este de origine arabă și este de profesie make up artist. În trecut, ea a prezentat colecții de lenjerie intimă pentru Cătălin Botezatu. Între cei doi este o diferență de vârstă de 16 ani, dar asta nu i-a împiedicat să formeze un cuplu.

„Așa ne simțim, ca și cum ne știm demult. Oricum ne știm de foarte mulți ani. Dar noi suntem împreună de doi ani și jumătate, aproape trei. În luna mai împlinim trei ani de când suntem împreună. Adică, cumva le așază Dumnezeu. Poate, dacă am fi avut aceeași vârstă și ne întâlneam la 25 de ani, poate nu ne potriveam”, mai spunea solistul.

S-a căsătorit pentru a treia oară

Pepe și Yasmine s-au căsătorit pe 7 iunie 2024, chiar de ziua fiului lor. Nunta lor a fost evenimentul anului, pentru că a fost una cu adevărat specială. Petrecerea de nuntă s-a ținut fără pauze de mese, iar distracția a fost în toi.

„Este totul super bine organizat, avem încredere că o să iasă un super eveniment și toată lumea vine să se distreze. Totul este în detaliu pus la punct. Dacă au curaj, oamenii să înțeleagă un altfel de concept, așa cum l-am prezentat eu celor care organizează nunta, și care au înțeles perfect și au venit și cu 3-4 idei în plus, care au fost extrem de potrivite.

De fapt, este primul eveniment de care nu mă ocup eu personal și am angajat pe cineva care să facă lucrurile astea pentru mine în cel mai profund detaliu. O să fie cât se poate de relaxat, să vin ca un invitat la nuntă. Dacă zic programul artistic, e festival. Zic câțiva, nu pe toți: Mandinga, Theo Rose, Johnny Romano, Clejanii, Silviu Andrei, nea Marin cu dansuri”, declara Pepe pentru Antena Stars, înainte de petrecere.

Cine sunt nașii cuplului

Într-un interviu recent, Pepe dezvăluia cine vor fi nașii la nunta sa cu Yasmine Ody. Mai exact, fratele și cumnata lui. În plus, Pepe și Yasmine au ales să facă nunta în ziua în care fiul lor își sărbătorește ziua de naștere. „El e cel mai important lucru din viața noastră, e născut din foarte multă dragoste, pasiune, încredere, respect. De ziua lui de naștere am hotărât să o iau pe mama lui de soție. Noi suntem căsătoriți civil, dar facem și cununia religioasă. Facem și o petrecere restrânsă. Va ieși frumos! Se va naște pe 7 iunie un eveniment pe care Yasmine și cu mine nu îl vom uita niciodată. Eu am spus că îmi doresc o nuntă atipică”, preciza artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: