Redactia.ro
Home » Știri » Ce face bucătarul Vlăduț după ce a plecat de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cum își câștigă pâinea

Ce face bucătarul Vlăduț după ce a plecat de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cum își câștigă pâinea

Ce face bucătarul Vlăduț după ce a plecat de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cum își câștigă pâinea

Bucătarul Vlăduț nu mai face parte din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena1 după mai bine de 10 ani. Iată cu ce se ocupă acum și cine l-a luat „pe lângă el”.

Ce face bucătarul Vlăduț după ce a plecat de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cum își câștigă pâinea

Bucătarul Vlăduț a făcut parte din echipa „Neatza cu Răzvan și Dani” mai bine de un deceniu. Acum, Chef Nicolai Tand prezintă în locul lui tot felul de rețete interesante, cu mai multă energie și haz – cel puțin așa s-ar vrea din partea producătorilor. Numai accentul de maramureșean al lui Nicolai Tand face toți banii, astfel că telespectatorii îl urmăresc cu drag.

Potrivit unor surse Cancan, Vlăduț câștiga din această emisiune a Antenei1 mult mai puțin decât matinalii Dani și Răzvan, adică undeva între 2000 și 4000 de euro pe lună.

Retras un pas în spate, bucătarul Vlăduț a continuat să facă ce știe: să gătească. El a declarat la un moment dat că a intrat în bucătărie de mic, de dragul părinţilor şi al unei vecine. O vecină „drăguțică”, de altfel.

„Pasiunea pentru gătit a început când eram în clasa I, când începusem deja să pregătesc mici lucruri pentru părinţi. În plus, aveam o vecină foarte drăguţică. Eu eram în clasa a II-a şi ea în a III-a când i-am pregătit ceea ce aveam să numim «înghe-ciucalânghe», o mâncărică cu cărniţă şi sos, ca un fel de tocăniţă”, a spus acesta.

„Eu voiam să dau la Toniţa, la arte plastice, dar nu regret nicio clipă că am urmat sfatul părinţilor şi că am făcut liceul economic”, a mărturisit el, conform evz.ro.

Se pare că după încetarea colaborării cu „Neatza”, Dani Oțil l-a luat la restaurantul pe care acesta îl deține, aflat în nordul Capitalei, și nu ratează ocazia de fotografia preparatele pe care le prepară acolo, așa cum reiese din fotografiile lui de pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: