Redactia.ro
Home » Monden » Ce face Monica Gabor la mormântul părinților ei, ori de câte ori ajunge la cimitir. Toți localnicii știu asta: ”Au plecat cu…”

Ce face Monica Gabor la mormântul părinților ei, ori de câte ori ajunge la cimitir. Toți localnicii știu asta: ”Au plecat cu…”

GALERIE FOTO (2)

Monica Gabor și surorile ei, Ramona și Alina, merg ori de câte ori pot la mormântul părinților lor, Emil Gabor și Veronica Bulai. Locul de veci al acestora se află într-un cimitir din Bacăuși este foarte îngrijit, atât de Monica și surorile ei, cât și de angajații cimitirului.

Ce face Monica Gabor la mormântul părinților ei

Monica, Ramona și Alina merg de câte ori au ocazia la mormântul părinților lor. Monica și Ramona Gabor nu locuiesc în țară, însă de fiecare dată când vin în România, merg la locul de veci al părinților, unde petrec ceva timp. Localnicii le-au văzut de multe ori pe surorile Gabor la cimitir, unde sunt înmormântați Emil Gabor și Veronica Bulai. Oamenii au spus pentru Fanatik.ro că de fiecare dată le-au văzut pe cele două vedete ori pe Alina cu lacrimi în ochi. Acestea îngrijesc cu strictețe locul de veci al părinților lor, pe care l-au aranjat și în care au investit bani frumoși. Mormântul celor doi soți este făcut din marmură albă, cu o cruce și un înger cu aripi.

Bineînțeles că, este nelipsită fotografia cu Emil și Veronica. Pe mormânt sunt pietre albe peste care sunt așezate ghivece cu flori. Pe marmură este inscripționat mesajul: “Scurtă mi-a fost viața pe acest pământ, / Și moartea nemiloasă m-a dus la mormânt. / Ca un crin de vară frumos înflorit,/ În puterea vieții eu v-am părăsit”.

Ce spun localnicii despre vizitele celor trei surori

Oamenii din cimitirul din Bacău spun că ar trebui făcută măcar o pomană în această vară, căci în luna iunie, acum doi ani, a murit Emil Gabor, iar acum nouă ani, Veronica Bulai.

Vine mereu cineva la mormânt să pună flori și să aprindă lumânări, în plus, au grijă și oamenii din cimitir. Ramona și Monica vin la locul de veci de fiecare dată când ajung în țară. Și stau la locul de veci… destul de mult, atunci când vin. Nu mereu au fost împreună, au fost și separat. De fiecare dată au plecat cu lacrimi în ochi. S-au făcut și pomeni mereu, așa cum spune tradiția.

Dacă acum sunt în țară cu siguranță vor veni în mormântul lor și vor da și de pomană. Poate fac pomană pentru amândoi odată, că în iunie a murit tatăl și în august mama”, au spus oamenii din cimitirul din Bacău, unde se află mormântul părinților Monicăi Gabor, pentru Fanatik.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: