Redactia.ro
Home » Monden » Ce face Romanița Iovan în fiecare zi, acasă la ea. Cum reușește să rămână suplă

Ce face Romanița Iovan în fiecare zi, acasă la ea. Cum reușește să rămână suplă

GALERIE FOTO (3) Romanita Iovan, selfie, intr-o incapere

Romanița Iovan a dezvăluit cum își păstrează suplă silueta. La cei aproape 58 de ani, creatoarea de modă arată foarte bine, susțin toți, însă reușește acest lucru chiar la ea acasă printr-o rutină bine pusă la punct, de care nu oricine s-ar putea ține.

Cum se păstrează suplă Romanița Iovan în fiecare zi, chiar la ea acasă. Care e rutina ei

La un moment dat, pentru femei, în special, nu mai e chiar ușor să reușească să rămână la o greutate optimă, așa că este necesar să facă ceva în acest sens. La cei 57 de ani, aproape 58, Romanița Ivan a mărturisit că nu se abate de la o anume rutină zilnică atunci când vine vorba de corpul ei. Iată ce a declarat aceasta pentru Viva!.

Romanița Iovan: „Fac sport în fiecare zi acasă, nu la sală. Am între 30-40 de minute de sărit de coardă, cardio înseamnă asta, după aceea am programe de grupe de mușchi, fac picioare sau fac brațe, că fac biceps, că fac triceps, că fac abdomen, deci am un program foarte serios din punctul acesta de vedere”.

„Mai sunt 5 luni și fac 58 de ani și vreau să fiu și eu o tânără mămică pentru că am și copil mic, are 15 ani, chiar dacă are 1.86 m. Cred că ăsta este până la urmă secretul: fac mișcare foarte multă, adică în fiecare zi”.

Mișcare foarte multă, în fiecare zi. Nu este floare la ureche, însă frumusețea înseamnă și un stil de viață. În cazul creatorei de modă, exercițiile fizice au intrat deja în rutina ei de zi cu zi, așa cum a mărturisit. Ea a declarat că s-a apucat mai intens de sport după ce a născut, acum 15 ani, cât are fiul ei, mai exact.

„Am avut 24 de kilograme în plus, nu a fost o chestie așa simplă. Imediat după ce am născut, deci acum 15 ani, am început un regim foarte serios de sport. După părerea mea, cel mai bun tratament pentru o prospețime și o ținută potrivită a corpului este mișcarea”, a declarat Romanița Iovan.

Vedeta a publicat recent în social media fotografii cu fiul ei, Albert. „Un îngeraș de copil și frumos ca mama lui!”, a comentat cineva în urma postării.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: