Redactia.ro
Home » Monden » Ce face Simona Pătruleasa în fiecare dimineață, de când prezintă matinalul Știrilor Kanal D?

Ce face Simona Pătruleasa în fiecare dimineață, de când prezintă matinalul Știrilor Kanal D?

Încă din această dimineață, Simona Pătruleasa prezintă matinalul Știrilor Kanal D. Bineînțeles, această schimbare este una nouă pentru cunoscuta prezentatoare. Simona a fost invitată în cadrul emisiunii „Dimineața cu noi, de la Kanal D. Acolo, ea a vorbit despre experiența primei zile de la pupitrul știrilor, încă de la prima oră a dimineții.

Ce face Simona Pătruleasa în fiecare dimineață, de când prezintă matinalul Știrilor Kanal D?

Simona Pătruleasa, vizibil încântată, a povestiti despre rutina de dimineață, dinainte de a ajunge în redacție, dar și despre prima zi la matinal. „Să știi că nu a fost grea (n. red. prima zi la matinal), pentru că eu sunt matinală. Eu mă trezesc foarte devreme. Nu am putut să dorm, așa că m-am trezit la 3.

Petreceau oamenii și m-am trezit destul de devreme, dar sunt bine. Mă trezeam foarte devreme, îmi făceam o cafea, mă uitam la voi, acum e puțin altfel. Sper să mă obișnuiesc cât mai repede. E puțin altfel. M-am trezit la 3, dar eu am pus ceasul la 5 fără un sfert. Îmi fac o cafea, mă machiez, încerc să mă binedispun.

Printre altele vreau să îți mărturisesc că am avut 10 minute în care am ieșit pe terasă și am udat florile, asta nu cred că poți să îți imaginezi. La 5:30 eu udam florile. Am venit repede, repede aici și m-am întâlnit cu colegii din redacție”, a mărturisit Simona Pătruleasa, la emisiunea „Dimineața cu noi”, de la Kanal D.

Simona Pătruleasa, despre fiica sa

De asemenea, Simona a vorbit și despre fiica sa, Ingrid. Se pare că micuța a pășit deja în platoul știrilor, chiar zilele trecute. Prezentatoare a și pus-o la pupitru pe Ingrid, însă deocamdată nu se știe dacă o va urma sau nu pe mama sa în carieră, fiindcă este încă la o vârstă fragedă.

„A venit cu mine zilele trecute și am pus-o la pupitru să spună: „Sunt Ingrid Ivanof și vă prezint Știrile Kanal D”. Nu cred. E prea mică să își dea seama ce drum va urma.

De la 5-6 ani mi-a tot repetat că nu vrea să fie cunoscută drept fiica mea, vrea să își croiască propriul drum, lucru care mă bucură. Nu vreau să îi dictez ce să facă, să îi trasez drumul ăsta.”, a mai precizat Simona Pătruleasa, în aceeași emisiune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: