Redactia.ro
Home » Știri » Ce făcea o femeie într-un autobuz din București, de față cu ceilalți călători: „Ne-a fost dat să vedem multe pe 117, dar asta…”

Ce făcea o femeie într-un autobuz din București, de față cu ceilalți călători: „Ne-a fost dat să vedem multe pe 117, dar asta…”

GALERIE FOTO (2) „Nasol tare, în loc sa rupă manelele pe tiktok, în figuri de spart semințe…”, se exprimă un alt bărbat.

Iată cum a fost surprinsă o femeie în autobuzul 117 din București. Ea a fost fotografiată pentru că mulți au rămas uimiți s-o vadă astfel. Ce au spus martorii și internauții, care au lăsat comentarii mai mult sau mai puțin răutăcioase.

Ce făcea o femeie într-un autobuz din București, de față cu ceilalți călători: „Ne-a fost dat să vedem multe pe 117, dar asta…”

Undeva în vară, câteva imagini au șocat lumea când, într-un tramvai din București, o femeie a fost surprinsă când se depila pe picioare, în văzul tuturor călătorilor. Mai de curând, o altă femeie, care călătorea cu autobuzul, a atras atenția. Din plictiseală sau ca să mai câștige timp, fără să i se pară ceva ieșit din comun și fără să ia în calcul că va atrage atenția celorlalți, o femeie s-a apucat să curețe păstăi în autobuzul 117, care circulă în București. În imagini, se observă cum călătoarea, așezată pe scaun, avea o pungă neagră cu păstăi, lângă ea, pe care le curăța, conform martorilor.

„Ne-a fost dat să vedem multe pe 117, dar asta cu curățat de păstăi e altceva”, este descrierea postării de pe pagina de Facebook „Ești din Sectorul 5, dacă…”.

Cei mai mulți români s-au arătat îngăduitori față de acea doamnă.

„Bravo ei, asta inseamna timp economisit. Timpul este foarte pretios in zilele noastre, suntem mereu in criza de timp. Tot respectul meu 🤗”, „Femeia o avea copii acasa, familie de intretinut, e normal sa vrea sa castige timp!”, „Ce înțelegem de aici… că timpul este prețios, să-l folosim în favoarea noastră. Cred că dacă aș circula numai lângă oameni care croșetează, curăță pastai, citesc… comparativ cu toți cu ochii în telefoane, viața ar fi mai frumoasă”, a scris cineva. „Harnică femeia, bravo! Ajunge acasă și o și pune pe foc 👏👏👏😅” – sunt câteva dintre comentarii. „Nasol tare, în loc sa rupă manelele pe TikTok, în figuri de spart semințe…”, a menționat un bărbat.

Foto: Facebook / Esti din Sectorul 5, daca
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: