Redactia.ro
Home » Știri » Ce filme și seriale apar pe HBO Max în luna august 2022

Ce filme și seriale apar pe HBO Max în luna august 2022

Schimbări majore pe HBO Max! Ce trebuie să știi dacă ai un cont pe această rețea de streaming

HBO Max are seriale și filme noi care vor ajunge la voi pe parcursul lunii august 2022, inclusiv mult așteptatul Game of Thrones. HBO Max găzduiește atât Max Originals, cât și fluxul nesfârșit de conținut prezentat pe HBO din ultimele decenii. Iată o privire mai atentă la ceea ce este nou și disponibil pentru streaming pe HBO Max în august 2022.

Sezonul 2 din Industry – 5 august

Ești vreun fan al dramelor de muncă necruțătoare de la locul de muncă? Industry urmărește un grup de tineri absolvenți care încearcă să îndure apele agitate ale lumii finanțelor, în timp ce luptă pentru a-și păstra locurile de muncă la o bancă de investiții din Londra. Suntem mai mult decât pregătiți pentru sezonul 2, mai ales având în vedere că au trecut doi ani lungi de când primul sezon a ajuns în masă. Distribuția este condusă de Marisa Abela, în rolul unei absolvente bilingve dintr-un mediu bogat, Myha’la Herrold (care joacă și în viitorul film al A24, Bodies Bodies Bodies Bodies), în rolul unei absolvente din New York cu un trecut dubios, și Harry Lawtey, în rolul unui absolvent de Oxford, care se distrează la greu.

Hard Knocks: Tabăra de antrenament cu Detroit Lions Sezonul 17 – 9 august

Ai ceea ce trebuie pentru a te antrena cu cei din liga mare? Hard Knocks va dovedi că este aproape imposibil. Pentru cel de-al 17-lea sezon, HBO Sports și NFL Films au încheiat un parteneriat cu Detroit Lions pentru o privire nefiltrată, cu acces total, asupra a ceea ce este necesar pentru a reuși în NFL. Este primul serial de realitate bazat pe sport care datează de la începutul anilor 2000 și unul dintre programele cu cea mai rapidă evoluție de la televizor. Viitorul sezon de cinci episoade va fi cu siguranță un succes pentru fanii înrăiți ai fotbalului.

Selena + Chef Sezonul 4 – 20 august

Selena Gomez este peste tot în aceste zile. În plus față de prestația sa de calibru pentru premii în serialul Hulu Only Murders in the Building și muzica demnă de un Grammy, ea joacă într-un serial de gătit fără scenariu filmat în casa ei. Fiecare episod din Selena + Chef o prezintă pe actrița-muziciană abordând o nouă bucătărie și are ca invitat un alt bucătar profesionist, unde abordează sfaturi și trucuri și cum să facă față dezastrelor din bucătărie. Pentru fiecare episod, emisiunea donează 10.000 de dolari unei organizații de caritate la alegerea bucătarului. Cel de-al treilea sezon s-a încheiat în noiembrie anul trecut, iar fanii au așteptat cu nerăbdare să o vadă pe Gomez pregătind noi feluri de mâncare.

Premiera seriei House of the Dragon – 21 august

Spinoff-urile erau cu siguranță inevitabile pentru franciza lui George R.R. Martin care a călătorit de la text la micul ecran. House of the Dragon este un prequel al serialului de mare succes Game of Thrones, care a fost difuzat în perioada 2011-2019 – iar HBO vrea cu siguranță să îi reproducă succesul cu noul serial. Emisiunea, care urmărește Casa Targaryen cu 200 de ani înainte de evenimentele din Tronuri, este pregătită să fie cel mai mare show pe care furnizorul de streaming l-a văzut de la seria originală GOT. Serialul îi are în rolurile principale pe Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D’Arcy și Matt Smith, printre alții.

House of Ho Sezonul 2 – 25 august

Mai întâi a fost Kardashian, acum este Ho. Sezonul 2 al amuzantei docuseries de la HBO Max despre o familie vietnameză putred de bogată își va continua cu siguranță amprenta asupra genului de televiziune reality. House of Ho urmărește familia Ho, condusă de patriarhul Binh și soția sa Hue, în timp ce trăiesc visul american în timp real. Povestea se concentrează pe tradițiile aduse de familia de imigranți, pe perspectivele lor multigeneraționale asupra vieții în America și, bineînțeles, pe drama care leagă totul.

01

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: