Redactia.ro
Home » Horoscop » Ce floare li se potrivește femeilor, în funcție de zodie. Alege cadoul potrivit de 1 martie

Ce floare li se potrivește femeilor, în funcție de zodie. Alege cadoul potrivit de 1 martie

Prețurile buchetelor de flori pentru Ziua Îndrăgostiților 2024

Horoscopul special al primăverii ne arată care sunt florile ce ni se potrivesc, în funcție de zodie. Cu ocazia zilei de 1 martie se oferă flori femeilor speciale din viața noastră, așa că ne-am gândit să vă dezvăluim care i se potrivește doamnei tale. Află cum să o surprinzi în prima zi de primăvară.

Zodia Berbec

Caprifoiul este floarea care li se potrivește perfect Berbecilor. Este o floarea foarte dulce, exact cum sunt și acești nativi. Au un farmec aparte, căruia nimeni nu îi poate rezista. Berbecii nu pot rezista tentaţiei de a fi mereu înconjurați de oameni și le place să fie în centrul atenției mereu.

Vezi și:

Zodia Taur

Macul este floarea care corespunde cu zodia Taur. Macii sunt florile cele mai simple, care se dezvoltă ușor și nu au pretenții atunci când vine vorba de îngrijire. La fel sunt și taurii, care niciodată nu cer prea multe, dar le place să ofere, pentru a-i vedea pe cei din jurul lor fericiți și mulțumiți de ce au.

Zodia Gemeni

Dacă eşti născut sub semnul Gemeni, lavanda este cea mai potrivită floare pentru tine. Gemenii sunt persoane foarte descurcărețe, care găsesc mereu o soluție pentru orice problemă, indiferent de cât de grea este. Lavanda îi ajută pe gemeni să se concentreze mai bine, mai ales la birou.

Zodia Rac

Florile albe îi reprezintă cel mai bine pe raci, mai ales trandafirii albi. Albul este culoarea ce semnifică puritatea, bunătatea, caracteristice racilor. Trandafirii au nevoie de o îngrijire atentă pentru a înflori spectaculos şi a bucura sufletul sensibil al Racilor,care cu greu poate fi întreținut de o persoană.

Zodia Leu

Taurul iubește să fie copleșit de dragoste, așa că nu este de mirare că floarea care îi definește cel mai bine este crinul. Dacă aveți un prieten cu acest semn zodiacal, vă recomandăm să le oferiți un buchet din aceste flori, de care vor fi foarte încântați.

Zodia Fecioară

Trandafirii albastri sunt adesea un simbol al misterului, reprezentând maniera în care viața se află într-un echilibru cu adevărat. Aceste flori frumoase au o semnificație specială pentru Balanțe și reprezintă cadoul perfect.

Zodia Balanță

Sensibilitatea este cuvântul care îţi descrie cel mai bine personalitatea. Și irisul este o floare extrem de sensibilă, care, deși este firavă, reușește să iasă în evidență prin farmecul său. Ai nevoie de stabilitate, linişte şi dragoste pentru a înflori cu adevărat, condiții pe care le caută și această plantă.

Zodia Scorpion

Crizantema este floarea cea mai potrivită zodiei Scorpion. O floare plină de surprize, care, la început, înflorește cu greu, dar apoi captează atenția prin petalele sale. Scorpionul e o persoană plină de surprize şi, de îndată ce cineva crede că îi cunoaşte, va demonstra că nu este deloc așa.

Zodia Săgetător

Săgetătorul se simte cel mai conectat cu garoafele. Aceste flori sunt asociate în mod obișnuit cu evenimente triste ale vieții, dar, în ciuda acestor zvonuri, sunt perfecte pentru personajul romantic la care visează un Săgetător. Atingerea lor feminină și petalele delicate vor pune cu siguranță un zâmbet pe fața acestor nativi.

Zodia Capricorn

Panselutele sunt flori foarte hotărâte, care revin an de an în aceeași formă sau chiar mai frumoase. Acestea sunt printre primele flori văzute primăvara. La fel de ambițioși sunt și capricornii, cărora le place mereu să iasă în evidență și să fie cu un pas înaintea celorlalți în tot ceea ce fac.

Zodia Vărsător

Floarea care îi defineşte cel mai bine pe cei din zodia Vărsător este orhideea. Aceștia sunt curioși şi inventivi, ceea ce îi atrage foarte mult pe ceilalți. Oamenii din jurul lor îi apreciază și pentru frumusețea fizică, la fel cum le apreciază și pe aceste plante arătoase.

Zodia Pești

Floarea-soarelui este cea mai potrivită pentru Pești. Este o floare mare, care iese mereu în evidență, așa cum fac și Peștii. Acestea persoane nu pot trece neobservate, pentru că mereu vor face ceva care să atragă atenția celorlalți și să fie pe primul loc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: