Redactia.ro
Home » Știri » Ce frază trebuie să repetăm de 7 ori pe zi, pentru a atrage banii. Lidia Fecioru prezintă metoda care nu dă greș niciodată

Ce frază trebuie să repetăm de 7 ori pe zi, pentru a atrage banii. Lidia Fecioru prezintă metoda care nu dă greș niciodată

Băutura care vindecă mai multe afecțiuni, inclusiv eczemele, fibroamele și chisturile. Cum spune Lidia Fecioru să o preparăm

Ce frază trebuie să repetăm de 7 ori pe zi, pentru a atrage banii. Iată metoda care nu dă greș niciodată, potrivit Lidiei Fecioru!

Ce frază trebuie să repetăm de 7 ori pe zi, pentru a atrage banii

Lidia Fecioru, renumită în domeniul bioenergoterapiei și al sfaturilor pentru o viață prosperă. Aceasta ne împărtășește o tehnică simplă, dar puternică, care promite să atragă abundența financiară în viața noastră. Potrivit acesteia, există o frază pe care trebuie să o repetăm de șapte ori pe zi pentru a atrage bani în mod constant și fără prea mult efort.

Rostește fraza de 7 ori pe zi

Frază magică care aduce bani în viața ta este:

„Am mai mulți bani decât am nevoie și nu fac niciun efort pentru a-i obține. Mă bucur și mă relaxez și banii vin către mine”, potrivit Click! 

Potrivit Lidiei Fecioru, prin repetarea acestei fraze de șapte ori pe zi, ne focalizăm atenția și intenția asupra atragerii banilor și a prosperității în viața noastră.

Această metodă se bazează pe principiile Legii Atracției Universale, care susține că gândurile noastre și energiile pe care le emitem pot influența realitatea noastră și pot atrage lucrurile pe care le dorim în viața noastră. Prin repetarea constantă a acestei fraze, ne încurajăm să fim deschiși și receptivi la oportunitățile financiare și să ne conectăm cu energia abundentei.

Este important să înțelegem că această tehnică nu implică doar repetarea mecanică a frazei, ci și cultivarea unei atitudini pozitive față de bani și prosperitate. Trebuie să ne imaginăm deja beneficiind de această abundență financiară și să trăim cu încredere în faptul că banii vin spre noi în mod natural și fără eforturi excesive.

Lidia Fecioru dezvăluie alte secrete care ne ajută să nu ducem lipsa banilor

Pe lângă această tehnică, Lidia Fecioru ne împărtășește și alte secrete pentru a atrage banii în viața noastră. Acestea includ gestionarea corectă a banilor, crearea unui plan financiar, economisirea și investițiile inteligente. Ea ne învață că respectul și recunoștința față de banii pe care îi avem în prezent și înțelegerea valorii lor ne pot ajuta să atragem mai multă abundență financiară în viitor:

„Este foarte importantă păstrarea banilor. Lor nu le place să fie înşiraţi prin geantă. Se spune că trebuie să-i strângem şi să-i ascundem. Le place să stea ascunşi. Locurile recomandate sunt bucătăria şi dormitorul, mai ales lângă hrană sau lenjerie de pat.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: