Redactia.ro
Home » Monden » Ce gest a făcut Anda, soția lui Liviu Vârciu, când o femeie nevoiașă a abordat-o? Totul a fost surprins de paparazzi

Ce gest a făcut Anda, soția lui Liviu Vârciu, când o femeie nevoiașă a abordat-o? Totul a fost surprins de paparazzi

GALERIE FOTO (3) anda calin

Anda Călin este generoasă și nu ezită să ajute persoanele nevoiașe care îi solicită sprijin financiar. Fotografii de pe SpyNews.ro au surprins-o pe Anda Călin când mergea cu fiica sa la o farmacie din București. Cum a reacționat atunci când o femeie nevoiașă i-a cerut ajutorul? Imaginile demonstrează faptul că mama copiilor lui Liviu Vârciu este dispusă să ofere ajutor atunci când este necesar.

Ce gest a făcut Anda, soția lui Liviu Vârciu, când o femeie nevoiașă a abordat-o? Totul a fost surprins de paparazzi

Anda Călin a demonstrat că are un suflet mare și este gata oricând să ofere ajutorul celor care au nevoie. Soția lui Liviu Vârciu a fost surprinsă în timp ce se îndrepta către o farmacie din București alături de fiica sa. În timp ce se afla într-o parcare, în geamul mașinii Andei Călin a bătut o femeie nevoiașă pentru a solicita ajutor de ordin financiar.

anda calin
Anda Călin nu a ezitat să ajute o femeie nevoiașă

Anda nu stat prea mult pe gânduri, a coborât geamul vehiculului și i-a acordat femeii o sumă de bani. Nu a trecut mult timp, iar femeia a revenit la geamul mașinii Andei pentru a cere din nou bani. Soția lui Liviu Vârciu nu a izgonit-o, așa cum probabil ar fi procedat mulți, ci i-a oferit, încă o dată, bani.

Cine este Anda Călin, soția lui Liviu Vârciu

Anda Călin s-a născut pe 31 martie 1990 și a studiat la SNSPA (Școala Națională de Studii Politice și Administrative) și la ASE (Academia de Studii Economice). Ea a acumulat experiență în domeniul contabilității. Tânăra a cochetat, de asemenea, cu modellingul și a fost, pentru o scurtă perioadă de timp, prezentatoare.

anda calin
Anda Călin și Liviu Vârciu sunt împreună din anul 2017

Pe Liviu Vârciu l-a cunoscut într-un restaurant. Anda relata că, acum ceva timp, artistul a fost atras de ea încă de la prima vedere și a persistat timp de mai multe luni de zile până a reușit să o convingă să iasă cu el.

În 2017, Anda a devenit mamă pentru prima oară, aducând-o pe lume pe Anastasia. Anastasia avea să fie al doilea copil al lui Liviu Vârciu, el având o fată, Carmina (20 de ani), din fosta relație cu Amy Teiceanu. Trei ani mai târziu, în 2020, Liviu Vârciu s-a bucurat să afle că partenera lui e din nou însărcinată, iar la finalul lunii mai Anda Călin i-a mai oferit un copil, un băiat.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: