Redactia.ro
Home » Știri » Ce i-a șoptit Ana Porgras la ureche lui Zanni, după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars. Faimosul a fost profund emoționat

Ce i-a șoptit Ana Porgras la ureche lui Zanni, după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars. Faimosul a fost profund emoționat

Ce cadou i-a făcut Zanni Anei Porgras! I-a câștigat inima instant: ”Dacă sunteți săraci, nu veniți cu mâna-n c...”

Ana Porgras a părăsit competitia Survivor All Stars, intrată în etapa difuzării ediției de joi seara, pe 2 mai 2024, la Pro TV. Gimnasta a fost eliminată din competiție din cauza unei accidentări grave care a necesitat imobilizarea piciorului în ghips.

Ce i-a șoptit Ana Porgras lui Zanni înainte de plecare

Înainte de a pleca, Ana Porgras a avut un moment emoționant al despărțirii, exprimându-și recunoștința și aprecierea față de colegii săi, iar cel mai profund moment a fost întâlnirea cu fostul ei iubit, Zanni, căruia i-a șoptit câteva cuvinte la ureche: „Pentru mine, tu ești campionul”.

Accidentarea la picior a fost factorul determinant în decizia de a părăsi emisiunea Survivor All Stars. Motivele medicale au impus necesitatea îngrijirilor specializate, iar Ana Porgras a fost nevoită să renunțe la competiție și să se întoarcă în țară pentru recuperare.

Ana Porgras, eliminată de la Survivor

La aflarea veștii, gimnasta a transmis câteva gânduri și emoții: „Mi se pare că am ajuns într-un punct al competiției în care nu doar Zanni, exact cum zice și el, fiecare ar trebui să se gândească la el, în punctul ăsta. Este trist pentru mine că am ajuns până aici și plec așa.

Dacă în primul sezon în care am participat am simțit că am lăsat ceva neterminat, acum, în momentul ăsta, chiar dacă plec, simt că mi-am făcut datoria aici. Îmi pare rău că mă despart de voi, m-am atașat de voi. Survivor e competiția care îți testează limitele la maxim. Dar cred că cea mai importantă limită care îți este testată aici este răbdarea”.

Așadar, Ana Porgras a luat părăsit competiția, conștientizând că sănătatea sa și recuperarea sunt prioritare, dar și că a lăsat o amprentă și o experiență prețioasă în cadrul competiției Survivor All Stars.

Câți bani a primit Ana Porgras

Ana Porgras, participantă la Survivor All Stars, a reușit să adune un impresionant cec în valoare de 58.000 de euro, recompensă pentru parcursul ei de 16 săptămâni în competiție. Pro TV, gazda emisiunii, a stabilit suma de 3.000 de euro pe săptămână pentru fiecare participant.

Aceasta nu este prima sa experiență în cadrul competiției Survivor. În 2020, Ana a fost membră a echipei Războinicilor într-o ediție anterioară a show-ului, difuzată pe atunci de Kanal D.

Ana Porgras este o fostă gimnastă de performanță, dar în ultimii ani și-a schimbat direcția și a devenit manichiuristă, conform informațiilor prezentate de Viva. În palmaresul său sportiv se numără performanțe notabile, cum ar fi medalia de aur la bârnă obținută la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010 de la Rotterdam.

În același an, a câștigat medalia de bronz cu echipa la Campionatele Europene de la Birmingham. De asemenea, la Campionatul Mondial de Gimnastică din 2009, Ana Porgras a fost medaliată cu bronz la paralele inegale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: