Redactia.ro
Home » TV » Ce i-a spus Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf la divorț, de față cu toată lumea: “Mă iubești”

Ce i-a spus Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf la divorț, de față cu toată lumea: “Mă iubești”

Dezvăluiri din culisele celui mai așteptat divorț din showbiz! Iată ce i-a spus Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf în sala de judecată, de față cu toată lumea.

Așa cum a anunțat, Anamaria Prodan a mers la proces însoțită de una dintre fiicele ei și Bebeto, băiatul pe care îl are cu Laurențiu Reghecampf. Au ales să se îmbrace în negru în ziua în care s-au întâlnit cu celebrul antrenor, după mult timp în care nu s-au mai văzut.

După întrevedere, Anamaria Prodan a povestit cu lux de amănunte cum au decurs lucrurile la emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Anamaria Prodan: “Nu și-a salutat copiii”

A fost prima dată când Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit față în față la al doilea termen din procesul de divorț. Iar impresara a declarat, printr-o intervenție telefonică la Teo Show, că soțul ei nu acceptă să divorțeze la notar, deși astfel totul s-ar termina mai repede.

Cât despre întâlnirea de la tribunal, Anamaria Prodan a mai dezvăluit că “încă” soțul ei nu și-a salutat copiii.

„O zi normală ca toate din ultimul an… urățele, penibile. Mi s-a părut penibil că nu și-a salutat copiii, nu i-a atins, nu s-a uitat la ei nici după un an. Cel mai urât lucru. Doi la mână, așa cum este el și ce a făcut din viața lui, din viața tuturor, refuză să meargă la notar, nu vrea să mergem să închidem să nu știe nici vântul nici pământul.”, a declarat Anamaria Prodan în emisiunea Teo Show.

Ce i-a spus Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf la divorț, de față cu toată lumea: “Mă iubești”

Însă chiar dacă există nemulțumiri și supărări, Anamaria Prodan a mărturisit că au existat și câteva glume între ea și încă soțul ei, Laurenți Reghecampf.

„Am râs de câteva ori când glumeam cu el de față cu toată lumea și i-am zis: <ia uită-te la mine, că te tot ascunzi, mă iubești de leșini>. El așa este, el ne iubește foarte tare, dar nu mai poate să dea înapoi. Orice ar zice toată lumea, el și-a dat seama, el a fost păcălit.

Când a realizat despre ce este vorba, când a văzut ce trecut glorios avem toți, în momentul ăla nu a mai avut cum să dea înapoi. Îi vine un copil într-o lună sau când naște fata asta.”, a mai dezvăluit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: “Nu am crezut niciodată că Reghecampf poate să se schimbe așa”

Impresara susține că, de dragul copiiilor, ar trebui să existe o reconciliere între ei.

„I-a zis și șefa completului de judecată: <Domnul Reghecampf, dacă vă roagă soția să închidem circul ăsta și să nu vă puneți copilul în situații care lasă traume, pentru ce deschideți dosare când văd aici că doamna Prodan vrea să vă vedeți copilul, să-l luați, să vorbiți cu el.>

Eu nu știu cine, de ce îl sfătuiesc așa, de ce face lucrurile astea. Nu am crezut niciodată că Reghecampf poate să se schimbe așa. Eu mă uit la el și văd o umbră, nu are nicio legătură cu bărbatul pe care îl cunosc eu.”, a mai declarat Anamaria Prodan în emisiunea Teo Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: