Redactia.ro
Home » Monden » Ce i-a spus fosta soacră la telefon Danei Roba? Vedeta a înmărmurit când a auzit

Ce i-a spus fosta soacră la telefon Danei Roba? Vedeta a înmărmurit când a auzit

Dana Roba a primit un mesaj șocant din partea fosta soacre, la cinci luni după ce a fost victima unui incident violent alături de Daniel Balaciu. În calitate de make-up artist, Dana Roba a dezvăluit detalii tulburătoare despre interacțiunea ei recentă cu fosta soacră, o conversație care a avut un impact profund asupra vedetei. Cu toate acestea, Dana Roba dorește să-și depășească drama pe care a trăit-o.

Ce i-a spus fosta soacră la telefon Danei Roba

Dana Roba a primit un mesaj extrem de șocant din partea fostei sale soacre. În iunie 2023, ea a trăit un coșmar, atunci când s-a întors acasă de la serviciu și a fost brutal agresată de soțul ei, folosind un ciocan. Această agresiune a avut consecințe grave, Dana ajungând în stare de comă și primind puține șanse de supraviețuire din partea medicilor. Cu toate acestea, printr-un adevărat miracol, a reușit să-și revină.

Vedeta a înmărmurit când a auzit

Dana Roba a împărtășit un mesaj emoționant pe contul său de Instagram, în care a dezvăluit conținutul conversației recente pe care a avut-o la telefon cu fosta sa soacră. Vedeta a fost profund șocată de discuția incredibilă pe care a purtat-o cu mama lui Daniel Balaciu.

„Regret că am fost căsătorită cu un monstru, care a vrut să-mi ia viața în data de 6 Iunie 2023. (în ziua de Rusalii). Eu care am muncit și l-am ținut acasă ca pe un trântor, după ce am decurs la operația de dezlegare a trompelor, mi-a spus că nu mă mai iubește și că mai bine mă vede moartă, întinsă pe masă, decât gravida cu al treilea copil. Acesta este Daniel Balaciu.

Când am vorbit ultima data cu fosta soacră la telefon, mi-a spus: ‘Lasă nu mai exagera, că nu te-a omorât, te-a iubit, de aia ți-a dat cu ciocanul în cap’. Oare dacă ar trece și fața ei pe unde am trecut eu, tot așa i-ar spune?”, a scris Dana Roba pe contul ei personal de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: