Redactia.ro
Home » Știri » Ce i-a spus ÎPS Teodosie unei femei care a fost amenințată de soț să încalce postul: „Pentru armonie și unitatea familiei, este bine să…”

Ce i-a spus ÎPS Teodosie unei femei care a fost amenințată de soț să încalce postul: „Pentru armonie și unitatea familiei, este bine să…”

Cât câștigă pe lună IPS Teodosie. Are datorii la patru bănci, deși stă foarte bine financiar

Înaltpreasfințitul Teodosie  a fost întrebat de către o femeie, în timpul unei emisiuni ce ar trebui să facă atunci când soțul ei o obligă să încalce postul. Reprezentantul Bisericii a oferit un răspuns total neașteptat! Iată detaliile!

Înaltpreasfințitul Teodosie discută adesea cu credincioșii

O femeie a vrut să știe ce să facă când este obligată de către soț să încalce postul. Aceasta a intrat în direct, într-o emisiune, difuzată la Radio Dobrogea, post ce aparține Arhiepiscopiei Tomisului, pentru a primi răspunsul chiar de la Înaltpreasfințitul Teodosie:

„Bărbatul este foarte pasional, nu prea ține cont de post, de sărbători… Apoi trece la amenințări și acuze… El se supără destul de repede, ea se simte vinovată. Ea se întreabă: „Trebuie să fiu la dispoziție când vrea el?’“, a fost situația prezentată de către femeie.

Ce i-a spus ÎPS Teodosie unei femei care a fost amenințată de soț să încalce postul

Înaltpreasfințitul Teodosie a fost receptiv la întrebarea femeii. Acesta i-a spus că nu trebuie ca postul să fie dus la extrem și că trebuie să fie grijulie și la necesitățile soțului ei:

„Este bine să ții rânduiala, dar pentru armonie și unitatea familiei, este bine să găsești o modalitate a împlini… Noi ne întâlnim, duhovnicii, cu astfel de situații…

Nu trebuie duse la extrem, dar cu blândețe, poate pe parcurs, va înțelege să fie socotite ca nu toate zilele sunt la fel și să avem discernământ”, a explicat ÎPS Teodosie.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: