Redactia.ro
Home » Monden » Ce îi transmite Adrian Corduneanu lui Florin Salam după ce manelistul a lipsit de la înmormântarea celebrului interlop. Fratele lui Costul Corduneanu nu a mai răbdat

Ce îi transmite Adrian Corduneanu lui Florin Salam după ce manelistul a lipsit de la înmormântarea celebrului interlop. Fratele lui Costul Corduneanu nu a mai răbdat

Florin Salam a lipsit de la înmormântarea lui Corduneanu.

În urma înmormântării lui Costel Corduneanu, supranumit „Stăpânul Moldovei”, Adrian Corduneanu, fratele regretatului interlop, a luat poziție în ceea ce privește absența manelistului Florin Salam de la ceremonia funerară. Cu un mesaj plin de subînțeles, Adrian Corduneanu a oferit o replică acidă, taxându-l pe artist pentru absența sa.

Ce a mărturisit Adrian Corduneanu

Ceremonia de adio a lui Costel Corduneanu a avut loc vineri, pe 19 aprilie, fiind marcată de prezența a sute de oameni, veniți să-și ia rămas bun de la cel cunoscut drept „Stăpânul Moldovei”. Într-o demonstrație de respect și durere, întreaga familie Corduneanu a organizat o înmormântare fastuoasă, la care au participat și artiști de renume care au interpretat melodii de jale. Printre aceștia s-au numărat Costel Biju și Tzancă Uraganu, însă lipsa lui Florin Salam a fost remarcată și comentată.

„A făcut și Salam din respect o melodie. Frumos era să vină acolo să cânte cum a venit Tzancă, cum a venit Biju, Ștefan, Narcis, cum a venit și Măru și cine a mai venit acolo. Au venit din respect, și-au făcut timp, așa putea să vină și Salam, dar în fine, le are și el pe ale lui. Din respect a făcut o melodie pe fugă, ce să mai… A trecut”, a declarat Adrian „Beleaua” Corduneanu într-un live pe TikTok.

Replica lui Adrian Corduneanu vine ca urmare a speculațiilor privind motivele absenței lui Florin Salam de la înmormântare. Inițial s-a presupus că manelistul ar fi refuzat invitația din cauza temerilor legate de familia Corduneanu, însă acesta a venit cu o explicație proprie. Prin intermediul unei postări pe TikTok, Salam a confirmat că nu va putea fi prezent la eveniment din motive profesionale, având programate alte evenimente pe care trebuie să le onoreze.

Florin Salam a dat replica

„Vă salut prietenii mei, salut toată România. O să trec direct la subiect. Am un anunţ cu dor şi durere în suflet vizavi de o persoană care să-i fac eu o prezentare e prea puţin pentru că omul este, nu a fost, este şi va rămâne un nume cu putere, respect, curăţenie şi cuvintele mele sunt prea mici. Este vorba despre Costel Corduneanu, fratele meu mai mare, cumătru meu, sărut mâna la copiii lui şi fraţii lui. Eu nu am telefoane, eu le am la Poliţie de vreo lună din cauza unor situaţii pe care le-am avut pe cap. Totul se va rezolva. Multă lume de la înmormântare dau sfaturi şi vorbesc în dezavantajul meu. Nu am teamă de nimeni. Vorbesc despre familia Corduneanu cu respect. Îmi cer scuze că nu am putut și poate nu o să ajung nici mâine, pentru că am nunţile, 3-4 pe zi, ştiţi că au fost probleme cu cei care au semnat. Am fost la poliţie, nu mai am cum să încurc nicio nuntă, nu-mi mai doresc să supăr pe nimeni și să am probleme. Înţelegeţi-mă vă rog, fraţii mei. Sunt la durerea voastră, vă iubesc, vă respect, Dumnezeu să-l ierte pe Costel Corduneanu. El ne-a ajutat, spun sărut mana şi în momentul ăsta. Sunt emoţionat şi agitat. Sunt unele persoane care spun că eu nu vreau să vin. Nu e adevărat, sunt numai pe drumuri. Mi-am luat familia cu mine că nu am timp să stau cu ei la masă. Am respect de familia asta, nu va mai luaţi după cei care spun că nu vreau să vin. Nu am cum să nu mă duc la nunţi, dar e la Iași. Dacă era în București, poate puteam să fug, jumătate de oră. Dar nu am cum să mai încurc nicio nuntă. Îmi pare rău de durerea voastră”, a transmis Florin Salam, în clipul de pe TikTok.

Astfel, declarațiile ambelor părți reflectă tensiunile și interpretările diferite legate de absența lui Florin Salam de la înmormântarea lui Costel Corduneanu, evidențiind un context complex și sensibil în lumea artistică și interlopă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: