Redactia.ro
Home » Știri » Ce înseamnă când visezi o persoană decedată. Cei care nu mai sunt printre noi vor să ne aline durerea

Ce înseamnă când visezi o persoană decedată. Cei care nu mai sunt printre noi vor să ne aline durerea

Ce înseamnă când visezi o persoană decedată. Cei care nu mai sunt printre noi vor să ne aline durerea

Mulți se întreabă ce înseamnă când visezi o persoană decedată. Nu este neapărat plăcut sentimentul când visezi pe cineva care nu se mai află printre noi. Totuși, ce înseamnă când o astfel de persoană ne apare în vis?

Ce înseamnă când visezi o persoană decedată

Apariția în vis a unei persoane dragi, poate avea numeroase semnificații. Persoanele decedate apar de obicei în vise atunci când au mesaje și avertismente pentru persoana în cauză. Visele fac parte din noi și ele se produc cu un scop precis. Acela este de a dezamorsa o serie de dorințe ascunse, pe care conștientul nostru le neagă de cele mai multe ori sau pur și simplu nu poate să le accepte.

Persoanele decedate care ne apar în vise vor să ne aline durerea

Există mai multe explicații pentru apariția oamenilor decedați în visele noastre. Potrivit specialiștilor în spiritism, oamenii care trec în neființă nu încetează să comunice cu noi, încercând astfel să ne aline durerea. Nu este un lucru straniu să visăm persoanele dragi, care au trecut în neființă și din acest motiv este important să ne amintim detaliile importante din acele vise.

Ce înseamnă când visezi o persoană decedată care în vis e tristă

În cazul în care persoana decedată apare tristă sau îţi lasă senzaţia că nu şi-a găsit liniştea, este foarte bine să mergi la biserică pentru a i se face o slujbă specială prin care să-şi găsească liniştea. Tot atunci, este bine sa dai de pomană pentru sufletul persoanei respective.

Visele, calea de a înțelege subconștientul

Sigmund Freud, părintele psihanalizei, susținea că visele reprezintă calea regală pentru a înțelege subconștientul.

„Visul nu este ceva lipsit de sens, nu este o absurditate şi, spre a ni-l explica, nu este necesar să presupunem că o parte din tezaurul nostru de reprezentări doarme, în timp ce o parte începe a se trezi. Este un fenomen psihic în întreaga accepţiune a termenului şi de fapt este împlinirea unei dorinţe”, scrie Sigmund Freud în lucrarea „Interpretarea viselor”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: