Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai fac fetele de la Heaven. Viața celor trei artiste s-a schimbat total

Ce mai fac fetele de la Heaven. Viața celor trei artiste s-a schimbat total

GALERIE FOTO (7) Ce mai fac fetele de la Heaven

Ce mai fac fetele de la Heaven. Roxana, Adina și Roxana au fondat formația Heaven, iar impresar le-a fost Radu Groza. După câțiva ani în care au avut un succes imens, cele trei fete au decis să se separe. Ce fac acum acestea și cu ce se ocupă.

Ce mai fac fetele de la Heaven. Viața celor trei artiste s-a schimbat total

În 2005, Roxana Postelnicu și sora ei Adina, împreună cu Roxana Spoiala au fondat trupa Heaven, iar impresarul lor a fost Radu Groza. Acesta le-a ajutat să devină cunoscute, iar primul album pe care l-a lansat a fost „O Parte Din Rai„ în 2006. Fetele de la Heaven i-au cucerit pe români, mai ales după lansarea primului lor disc, intitulat „Pentru totdeauna”. În 2007, trupa Heaven a primit un premiu MTV RMA, la categoria Best Website.

Cu toate astea, problemele au început să apară între fete, iar Roxana Spoială a decis să părăsească trupa pentru o carieră solo. Ulterior, Heaven a renunțat la contractul pe care îl aveau cu Radu Groza. Unele voci susțin că Adina ar fi avut o relație cu acesta, dar nicinul dintre ei nu a confirmat. „Fetele nu mai voiau să muncească, refuzau concertele și nici măcar nu îmi mai răspundeau la telefon. Eu am considerat că este momentul ca fetele să filmeze un nou videoclip înainte de sărbători, iar ele nici măcar nu se sinchiseau să dea pe la birou pentru a aranja detaliile”, spunea Radu Groza la momentul respectiv.

Ce s-a întâmplat cu cele trei soliste de la Heaven

Adina Postelnicu a fost mai prezentă în showbiz, spre deosebire de sora ei și Roxana. Blondina a devenit mamp, iar de atunci viața i s-a schimbat radical. Alina se ocupă în permanență de fiica ei și de familia ei. Vedeta are o relație cu Glance, cu care are un copil, Zaynab. Cei doi nu sunt căsătoriți, artista explicând de ce nu au acest pas până acum. „Dacă un bărbat vrea să facă ceva, o face și cu tine de mână. A fost înțelegerea noastră de la început. Când nu mai simțim, ne spunem „la revedere”.

Ăsta e și motivul pentru care nu ne-am căsătorit până acum. Nu cred în această instituție a căsătoriei. Un act nu te ține și atunci e mai important respectul”, a spus Adina la o emisiune de televiziune. Cântăreața a devenit mamă la 40 de anim aducând pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Alina a fost ajutată de sora și mama ei, mai ales că Glance era plecat mai tot timpul.

Roxana Spoială a încercat să-și creeze o carieră solo, dar succesul nu a fost de partea ei și s-a reprofilat. Vedeta a încercat să aibă mai multe joburi pe post de administrare, asistent manager, iar din iarna anului 2013 și-a încercat norocul și în administrație publică.

În ceea ce o privește pe sora Adinei Postelnicu, Roxana a lansat câteva melodii solo, dar nu a avut succesul dorit. Chiar și așa, în prezent vedeta este împlinită, în special pe plan personal. Artista este mamă și își dedică tot timpul creșterii băiețelului său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: