Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai fac membrii trupei Hi-Q. Ce s-a întâmplat cu ei după ce au renunțat la muzică

Ce mai fac membrii trupei Hi-Q. Ce s-a întâmplat cu ei după ce au renunțat la muzică

GALERIE FOTO (6) Ce mai fac membrii trupei Hi-Q

Ce mai fac membrii trupei Hi-Q. A fost una dintre cele mai îndrăgite formații românești și a avut numeroase hituri de-a lungul anilor. În 2013, după 18 ani de activitate, Dana Nălbaru, Mihai Sturza și Florin Grozea au pus punct grupului. Cu ce se ocupă cei trei în prezent și în ce relații sunt?

Ce mai fac membrii trupei Hi-Q. Ce s-a întâmplat cu ei după ce au renunțat la muzică

Ce mai fac membrii trupei Hi-Q. După 18 ani de activitate pe scena românească, cei trei membri ai trupei Hi-Q au decis să o ia pe drumuri separate. Niciunul dintre ei nu a vrut să comenteze prea mult despărțirea și nu au divulgat motivele pentru care trupa a decis să nu mai cânte împreună. Ulterior, Florin Grozea a subliniat că unul dintre motivele destrămării a fost intrarea în politică a lui Mihai Sturza.„Nu suntem în aceeaşi situaţie ca în trecut. În momentul de faţă proiectul Hi-Q este încheiat definitv. Am hotărât asta când am împlinit 18 ani de Hi-Q. Asta înseamnă că nu vor mai exista concerte sau melodii noi. Intrarea în politică a lui Mihai Sturzu e unul din motivele destrămării. Dar noi trei ne-am dat seama în ultimii doi ani de zile că nu prea mai aveam timp de trupa Hi-Q. Ne-am dat seama că nu mai puteam face lucrurile la nivelul la care era obişnuită lumea. Nu reuşeam să ne adunăm pentru a crea melodii noi şi pentru a merge la concerte. Am hotărât că decât să o întindem ca pe o perdea, mai bine să oprim proiectul pentru a nu dezamăgi oamenii. Aceştia aşteptau lucruri noi din partea noastră, iar noi nu aveam timp„, a spus Florin.

În prezent, Florin este antreprenor al unei platforme de marketing, fiind foarte activ pe rețelele de socializare. În ceea ce o privește pe solista trupei, Dana Nălbaru, aceasta practică doar activități ce au legătură doar cu copiii. Soția actorului, Dragoș Bucur, se ocupă de cresterea copiilor săi. Mihai Sturza a cochetat cu politica, iar ulterior și-a făcut o carieră în domeniul aviației.

În ce relație a rămas Mihai Sturza cu foștii săi colegi din trupa Hi-Q

Într-un interviu, fostul artist a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu foștii colegi ai trupei Hi-Q. Acesta a spus că păstrează legătura cu amândoi, iar cu Florin vorbește mai des pentru că sunt prieteni încă din grădiniță. ”Păstrez legătura cu Dana, iar cu Florin, evident că vorbesc des. Suntem prieteni încă din grădiniță”, a spus Mihai Sturzu.

Despre o eventuală reunire a trupei, Mihai a spus: ”Îmi este super dor de muzică, de concerte, de atmosfera din trupă. Totuși, nu cred că ne vom reuni vreodată. Pentru noi, Hi-Q era principala activitate, eram implicați trup și suflet în ceea ce făceam. Astăzi, lucrul acesta nu mai este posibil și probabil că nu ne-ar mai ieși la fel”.

Mihai a declarat că Teo Trandafir și Mircea Badea au fost cei care i-au ajutat la începutul carierei lor. ”Teo și Mircea au fost șansa noastră. Aveam 19 ani, eram o trupă din Brașov cu trei melodii pe un CD. Datorită lor am apărut la TV și sunt sigur că au pus o vorbă bună și pentru prima noastră emisiune TV în calitate de prezentatori. A fost frumos începutul, era o perioadă mult mai „romantică atunci, mai relaxată. Îmi aduc aminte faptul că eram super fericiți și entuziasmați pentru fiecare experiență nouă pe care o trăiam. Nu ne păsa prea mult de bani, faimă sau alte prostii. Ne bucuram pur și simplu de ce ne oferea viața”, a mai spus acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: