Redactia.ro
Home » Știri » Ce mai face familia lui Ionuț Anghel, copilul de patru ani ucis de câinii maidanezi

Ce mai face familia lui Ionuț Anghel, copilul de patru ani ucis de câinii maidanezi

GALERIE FOTO (6) Ionuț Anghel, copilul de patru ani ucis de câinii maidanezi

La începutul lunii septembrie 2013, Ionuț, un băiețel de numai patru ani avea să sfârșească după ce a fost mușcat de câinii maidanezi.

La 7 ani de la acel eveniment tragic, familia lui încă îi plânge moartea. Părinții lui își aduc aminte de copilul în fiecare zi.

Ce face și cum arată mama lui Ionuț Anghel, copilul de patru ani ucis de câinii maidanezi

În urmă cu 7 ani, Ionuț Anghel în vârstă de 4 ani avea să moară după ce a fost sfâșiat de câinii maidanezi. Copilul era împreună cu fratele său pe un teren privat din apropierea Parcului Tei din București.

Micuțul a fost mușcat de câinii maidanezi, iar la scurt timp a decedat. Fratele său în vârstă de șase ani a fost și el mușcat de picior, dar a reușit să fugă. Conform medicilor, hemoragia puternică a dus la decesul micuțului, pe trupul acestuia fiind găsite sute de plăgi.

După trei ani de la moartea copilului, părinții s-au judecat în instanță, ulterior având câștig de cauză. Astfel proprietarul locului în care se aflau cei doi copii a primit trei ani cu executare. Bărbatul nici nu înțelesese ce s-a întâmplat în acel moment, fiind lămurit ulterior de avocatul său.

Totodată, Curtea de Apel București a decis și o despăgubire de 2,4 milioane de euro pentru familia Anghel.

Ce s-a întâmplat cu familia lui Ionuț?

La 7 ani de la uciderea fiului său, familia Anghel încearcă să meargă mai departe, având totuși un gol imens în suflet. Aceștia încearcă să rămână pozitivi în pofida tuturor lucrurilor, pentru a-i oferi unicului său fiu o viață mai bună.

Părinții lui Ionuț călătoresc împreună cu băiatul lor de 13 ani pentru a-și vindeca sufletele. Cazul lui Ionuț a declanșat un război între iubitorii de animale și oamenii care au cerut ca animalele de pe străzi să fie eutanasiate, fiind considerate un pericol public.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: